Arabacıalanı Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Zafer Kazan projelerini anlatmaya devam ediyor. Gelinen son noktada içinde bulunduğumuz sürecin parti meselesi olmadığını anlatan Kazan: “41 yaşına gelmiş ve şu ana kadar siyaset ile uzaktan yakından bir bağlantısı bulunmayan bir adayım. Dört yıl boyunca Baro Başkanlığı yapmış ve 16 yıl boyunca bu şehrimize hizmet etmiş bir avukatım. Bu süre zarfında hak, hukuk, adalet mücadelesi verdim. Şimdi Serdivan’ın Avukatı olmak için bir yola çıktım. Şu zamana kadar söylediklerimi, sürdürdüğüm hak mücadelesini belediye yönetiminde göstermek istiyorum.” şeklinde konuştu.

YEPYEYİ BİR SERDİVAN

Görüştüğü her kesimden aldığı görüşlerde, halkın çok ciddi bir huzursuzluk ve mutsuzluk içinde olduğunu söyleyen Kazan: “ Herkes şikayetçi, herkes mutsuz. Gittiğimiz yolu değiştirmeden şikayetlerimizden kurtulamayız. Ben yeni bir şey söylüyorum, Serdivan’a verecek çok şeyim olduğunu anlatıyorum. Kadınlardan, engelli vatandaşlarımıza, çiftçimizden, esnafımıza, yaşlılarımızdan çocuklarımıza, gençlerimize yepyeni bir Serdivan vaat ediyorum. Adamı olanın işlerinin yürüdüğü bir belediyecilik, belediyecilik değildir diyorum. Herkese adil, eşit şekilde hizmet veren adaletli bir belediye başkanı olacağım diyorum.” dedi.

Seçimler öncesinde siyasetçilerin kapılarını aşındırdıklarını, güzel şeyler anlattıklarını ama seçimden sonra kimsenin gelip ne yapıyorsunuz, bir şikayetiniz var mı diye sormadığını anlatan esnaflara tüm samimiyeti ile cevap veren Zafer Kazan:

BU PARTİ MESELESİ DEĞİL

“Öncelikle şunu canı gönülden bilmenizi isterim ki, şu yaşıma kadar hiçbir siyasi oluşumun içinde olmadım ve benim böyle bir beklentim de yok. Dolayısıyla beni diğer siyasetçiler ile karşılaştırmanızı istemem çünkü ben klasik bir siyasetçi değilim. Belediye Başkanlığını bir sıfat olarak değil, halkına hizmet veren bir makam olarak görüyorum. Nasıl ki şimdi gelip sizlerle konuşuyor, sıkıntılarınızı dinliyorsam, belediye başkanı olduğumda da geleceğim, hatta o zaman çok daha fazla geleceğim. Tüm bu söylediklerimi hayata geçirebilmem için sizlerden bir şans istiyorum. İnanın ki bu benim şahsi meselem değil, parti meselesi hiç değil. Bu hepimizin meselesi, hepimizin geleceği. İşte bende şimdi sizlere geldim ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım diyorum. Gelin Serdivan’ı birlikte yönetelim” sözleri ile destek istedi.

Editör: TE Bilişim