Köy Kahvehanesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Zafer Kazan önce kendilerinin sorunlarını dinledi sonra bu sorunları nasıl gidereceğini anlattı.

YOLLARIN TEKRAR TEKRAR KAZILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Köy yollarından şikayetçi olan vatandaşlara cevap veren Kazan: “Bizim dönemimizde yolların yapılıp ardından tekrar tekrar kazılmasına izin vermeyeceğiz. Alt yapısı tamam olan yollar neden kazılsın? Planlı şehircilik böyle olmaz. Planlı olmayınca da işte böyle, yolu yaparsın ardından üç beş ay sonra yok telefon hattı, yok doğalgaz borusu tekrar kazarsın. Yazık değil mi, israf değil mi, bu bizim paramız?” şeklinde konuştu.

Serdivan’da kırsal kalkınmayı gerçekleştireceklerini anlatan Kazan belediye bünyesinde “Kırsal Kalkınma Bürosu” kuracaklarını ve bu büro ile çiftçiyi nasıl destekleyeceklerini anlattı.

TÜM SAKARYA İHTİYAÇLARINI SERDİVAN’DAN KARŞILAYACAK

“Domates, biber, patlıcan fiyatları almış başını gidiyor. Neden üretmiyoruz çünkü çiftçi zor durumda. Çiftçi desteklenmiyor. Mazot, gübre, tohum fiyatları altında eziliyor. Ama biz Serdivan’da öyle bir kalkınma sağlayacağız ki bırakın Serdivan’ı, tüm Sakarya ihtiyaçlarını buradan karşılayacak. Yerli tohum, fide ve fidan desteği vereceğiz. Hayvancılığı desteklerimizle tekrar canlandıracağız.  Çiftimizin ürünü para edecek. Kendi ürünlerimizin satıldığı üretici pazarında çiftçimiz ve vatandaşları arada kimse olmadan buluşturacağız. Çiftçimiz emeğini değerinde satacak.” şeklinde projelerini anlatan Belediye Başkan Adayı Zafer Kazan: “Benim Serdivanımıza vereceğim çok şey,  Serdivan’da  yapacak çok işim var.”sözleri ile iddiasını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim