AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum Seçimi çalışmaları kapsamında tüm kadrolarıyla sahaya inerek mahalle mahalle gezip yeni anayasa değişikliği paketi hakkında vatandaşlara bilgiler vererek destek istedi.

Türkiye’nin geleceği açısından büyük öneme sahip olan yeni anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum seçimi çalışmaları kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri tam kadro olarak sahaya inerek seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

AK Parti’nin milletten aldığı gücü yine millete hizmet etme yolunda harcayan bir parti olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, AK Parti Sapanca Teşkilatı olarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak kaydıyla tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız. Ülkemizin ve milletimizin menfaati uğruna özverili bir şekilde çalışan herkese de teşekkür ederim dedi.

Sapanca’nın 16 Nisan’da yapılacak olan referandum seçimine güçlü bir destekle Evet diyeceğine yürekten inandıklarını söyleyen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın yakın ilgisiyle karşılaşıyoruz. Yeni Anayasa Değişiklik paketinin Türkiye’ye getireceği faydaları anlatarak hemşerilerimiz den Referandum da EVET için destek istiyoruz dedi.

Editör: TE Bilişim