Yoğun program

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, 31 Mart seçimleri öncesi temposunu daha da artırdı. Uzm. Dr. Cihan Kolip, Engelli çocuklara hizmet veren okulları ziyaret ettikten sonra, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Uzm. Dr. Cihan Kolip, Türk Kadınlar Birliği’ni de ziyaret ederek Başkan Tevhide Yağan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Uzm. Dr. Kolip, akşam saatlerinde ise Darıçayırı ve Yuvalıdere’de vatandaşlarla buluştu.

Projeler

Mart ayı başında projelerini açıkladıklarını ve seçim manifestolarını internet sitelerinde Sakarya kamuoyunun bilgisine sunduklarını anlatan Uzm. Dr. Cihan Kolip, “sakaryayaiyigelecek.com adresinde tüm projelerimizi ilan ettik. Sakaryalılar bu projeleri çok benimsediler. Çünkü projelerin büyük bölümünü zaten onlardan gelen şikayet ve çözüm önerileriyle ilgili fikirlerden oluşturduk. 2 ay önce ‘iyi fikirlerinizi bekliyoruz’ diye bir kampanya başlattık. Bizlere binin üzerinde fikir ve proje geldi. Sakaryalılar şehirlerini çok seviyor ve sahip çıkmak istiyor. Bizler bu fikir ve projeleri derleyip toplayıp, böylesine ciddi bir proje kitapçığı hazırladık. Her yönüyle bu proje kitabımız Sakarya’nın geleceğine ışık tutacak bir kitaptır.” diye konuştu.

Belediyeyi herkes denetleyebilecek

Seçim kampanyasına ilk adımlarını atarken dahi Sakaryalıların görüş ve önerilerine değer verdiklerini ve onlarla sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayan Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Bu yönetim anlayışımız, seçimden sonra da devam edecek. Biz bu şehri Sakaryalılar ile birlikte yöneteceğiz. Üniversitelerimiz, STK’lar ve Muhtarlarımızın dışında, halkımızın da çalışmalarımıza ve bu çalışmaların denetimlerine gönüllü olarak katılabilecekleri platformlar oluşturacağız. Bu yapılmadığı için zaten bugün meydanlara kaç para gömüldüğünü kimse bilmiyor. Bu yapılmadığı için öncelikler belli değil ve 2 ay solacak 1 milyon çiçek alınıyor bu şehirde. Biz bu yönetim anlayışını temelinden söküp atacağız” dedi.

Sakaryalılarla yöneteceğiz

Sakaryalıların, 24 saat boyunca sıkıntıları anlık olarak aktarabilecekleri mobil platformlar da oluşturacaklarını söyleyen Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Diyelim ki bir yerde bir sıkıntı oluştu. Hangi saat olursa olsun vatandaşımız telefonu ile o olumsuzluğun fotoğrafını veya videosunu çekip bize gönderecek. Konumunu gönderecek. Bizler anında müdahale edeceğiz. Projelerimizi hazırlarken yaptığımız fikir geliştirme yöntemini, şehri yönetirken de ‘öneri geliştirme’, ‘yönetime katılma’ metotlarıyla geliştirerek uygulamaya devam edeceğiz. Herkesin üzerinde kafa yoracağı ve benimseyeceği bir Sakarya için, Sakarya’yı hemşehrilerimiz ile birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim