Saadet Partisi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Çelik, tüm teşkilat birimleri ve görevlileriyle birlikte halkın teveccüh göstereceği, çalmadan, çırpmadan, israf etmeden, hak ve adalet anlayışıyla yöneticilik yapacak belediye başkan adaylarını belirleme konusunda var güçleriyle mesai harcadıklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi ittifakı ve Cumhuriyet Halk Partisi ile İyi Parti ittifakının açıkladığı adaylar üzerinden bir değerlendirmede de bulunan Saadet Partisi Seçim Karargâh Başkanı Ali Ahmet Çelik; “Açıklanan isimlere baktığımızda şunu net olarak belirtmek isteriz ki, Saadet Partisi olarak bu adayların tamamından memnuniyet duymaktadır. Şunu da üzülerek ifade etmek isteriz ki; çıkan adayların hiçbir tanesinin Sakarya için ne bir hayali ne de bir geleceği vardır. “Benim bu şehre katacağım bir şey yok” diyebilen bir adayı tekrar aday göstermek nasıl bir siyasi akıl tutulmasıdır?” diye sordu.

Yerel seçimler çerçevesinde açıkladıkları adaylarla belediye başkanlıklarını kazanma konusunda iddialı olduklarını dile getiren Ali Ahmet Çelik; “Bugün itibari ile 6 ilçemizde belediye başkan adaylarımızı açıklamış bulunmaktayız. Gözlemlerimiz ve yaptığımız anketlerin neticelerine bakarak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki; mevcut adaylarımız aday oldukları ilçelerde en az Cumhur İttifakı adayları kadar iddialı ve kazanmaya yakın adaylardır. Aynı şekilde adaylarımızı açıklayacağımız diğer ilçeler ve Büyükşehirde aynı iddiayı ortaya koyabilecek adayları belirlemek adına var gücümüzle çalışıyoruz. İnanıyoruz, Allah’ın izni ile başaracağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim