İktidarın 5 vekili ne yaptı?

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım, Radyo Net’te yayınlanan ‘seçim özel’ programının konuğu olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Sakarya’nın çok ciddi sorunları olduğunu ve bu sorunların başında da iktidar partisi mensubu 5 milletvekillinin Sakarya’yı temsil edememesi konusunun geldiğini belirterek, “İnsanlarımız 5 milletvekilinden Sakarya ne hayır gördü ki, şimdi 7 vekil istiyorlar diyerek onları bize şikayet ediyorlar. Biz de şikayetinizi 24 Haziran’da sandığa giderek yapın diyoruz.” Şeklinde konuştu.

1 milyar dolardan fazla yatırım

Sakarya’nın jeopolitik konumunun yatırımlar için çok cazip olduğunu da vurgulayan Yıldırım, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Sakarya’nın vizyonunu belirlerken, bölgesel planlama içerisinde burasının Sağlık Yatırımları için ideal olduğunu söylüyor. Ben işadamıyım. Bu konularla ilgili, özellikle de sağlık turizmi ile ilgili yurt dışı iletişim halinde çok ciddi yatırımları yöneten arkadaşlarım var. Bu yatırımları Sakarya’ya çekecek bir ilgi alaka olmadığı için başka arayışlara yönelmişler. Sadece tek kalemde, 1 milyar doların üzerindeki bir yatırımdan bahsediyorum. Bunu inşallah Sakarya’ya çekeceğiz. Prensipte sorun yok. Yeter ki ilgi alaka gösterelim. Üstelik bunun kat kat fazlası da var.” dedi.

“Mevzuu Sakarya ise gerisi teferruattır”

Sakarya’daki tüm siyasetçilerin düsturunun, ‘Mevzuu Sakarya ise gerisi teferruattır’ şeklinde olması gerektiğini ifade eden Yıldırım, “Sakaryalıların önceliği millet bahçesi ve kıraathane değil. İş ve aş.. Sakarya’yı her şeyden önce tutacak Milletvekili profillerine ihtiyaç var. Ancak bu şekilde Sakarya hak ettiği şekilde yönetilebilir. Böyle bir anlayış olduğu sürece de bu şehre çok daha fazla yatırım gelir, insanlarımızın işi olur, gelirleri artar. Bu şehre daha fazla yatırım gelmiyor olması, şehri yönetenlerin ve temsil edenlerin beceriksizlikleridir” diye konuştu.

Yıldırım ve Aksoy Ferizli’de

Saadet Partisi Sakarya milletvekili adayları Eyüp Yıldırım ile Kerem Ali Aksoy, Ferizli’de seçim çalışmalarını sürdürdü. Bazı gazetecilerin de durum değerlendirmesi adına eşlik ettikleri ziyarette konuşan Yıldırım, “Dip dalganın Ferizli’de başladığını görmenin kendilerini mutlu ettiklerini söyledi.

Ali Gürler Akyazı, Ayşe Güçlü Pamukova’da

Saadet Partisi Milletvekili adayları dur durak bilmeden şehri karış karış dolaşıyorlar. Milletvekili adayı Ali Gürler Akyazı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adayı Ayşe Güçlü de Pamukova’da ziyaretlerini sürdürdü.

Editör: TE Bilişim