Aktif siyasete girmem 2-3 günde olmadı

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cihan Kolip ise aktif siyasete yeni adım atmasına rağmen ülke meseleleri ve Sakarya’nın sorunları konusunda daha önce de bazı çalışmaları olduğunu ifade ederken, “Adaylık sürecim de öyle 2-3 günde olmadı. Uzunca bir süredir kıymetli İl Başkanımız ve parti yöneticilerimiz ile istişarelerimiz devam etti. Adaylığım kesin olmamasına rağmen ben hazırlıklarımı yapmaya başlamıştım. Hedeflerimiz büyük. Sakarya’nın makus talihini değiştirmek ve özlenen Sakarya’yı adaletle yeniden inşa etmek için göreve talip olduk.” Diye konuştu.

1 Nisan sabahı hepimiz mutlu olacağız

31 Mart günü Sakarya’nın sadece Büyükşehir Belediye Başkanını değil, geleceğini de seçeceğini ifade eden Dr. Kolip, “1 Nisan sabahı bizlere oy vermeyenler de mutlu olacak. Hepimiz mutlu olacağız. Sakarya halkı 1 Nisan’dan itibaren yeniden soru sormaya başlayacak. Şehri ile ilgili düşünmeye başlayacak. Yeni bir dönem başlayacak. Birbirinin devamı niteliğindeki etkisiz, şehir politikası üretemeyen, adaletsiz icraatlarıyla insanlarımızın kalplerini kıran kadrolara artık bu şehrin anahtarları teslim edilmeyecek. 31 Mart günü atılacak yaklaşık 700 bin tane 1 oy ile değişim başlayacak.” Şeklinde konuştu.

Ekip çalışmasının önemi

Ekip çalışmasının önemine de değine Dr. Kolip, “Bir kişiden medet ummak, kerameti bir kişide aramak ne akla, ne de mantığa aykırı. Biz kuracağımız ekip ile başarıyı yakalayacağız. 1 Nisan hemşehrilerimiz için bir milat olacak. Güneşin herkesin üzerine adil olarak doğduğuna, herkesin içini ısıttığına, herkese iyilik getirdiğine hep birlikte şahit olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim