AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Sakarya Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği toplantıya katıldı. Sakarya Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Berke ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı buluşmada Başkan Adayı Ekrem Yüce, Sakarya’nın şehirlerin şehri olduğunu bir kez daha temaşa etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Destek ve katkılarımız olacak

Sakarya Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Berke, “Şehrimizin gelişmesinde Ağrılılar olarak her zaman Ekrem Yüce’nin yanında yer alacağız. Önemli destek ve katkılar sunacağız. Kendisini çok eskiden tanıyoruz. Yaptığı çalışmaları ve hizmetleri yakinen biliyoruz. Çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Bizde Sakaryamızda Ağrılı kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya kardeşliğin merkezi olmaya devam edecek

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Böyle güzel günde sizlerle birlikte olmak gerçekten büyük bir mutluluk. Samimiyetin, sıcakkanlılığın temsili Ağrılı kardeşlerimiz, gönülden konuşur, gönül insanıdır. Kardeşlik coğrafyası Sakarya’mızın da farklı bir rengi, kültürel zenginliğinin bir temsilidir. İnşalah bu birlik ve beraberlikle Sakarya kardeşliğin, dostluğun, birlikteliğin merkezi olmaya devam edecek” dedi.

Aşk ile çalışacağız

Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Kalkınmanın temelini sadece ekonomi olarak görmemeliyiz. İnsan yetiştirmek ve beşeri ilişkilerimizi arttırmak da kalkınmanın önemli yapı taşlarındandır. İnşallah birlik ve beraberliğimizle çok daha güzel günler bizleri bekliyor. İşlerimizi aşk ile yapacağız. Sakarya Nehri’nin kıyısında gerçekleştirmeyi düşündüğümüz ve her derneğe tahsis edeceğimiz mekânlarda kendi kültürünüzü, folklorünüzü yaşayabileceğiniz ve yaşatabileceğiniz yerler oluşturacağız. Allah sevgimizi ve muhabbetimizi arttırsın” dedi.

Editör: TE Bilişim