İlk olarak Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Mesut Gökdemir makamında ziyaret edildi. Gökdemir, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Türk siyasi hareketin mihenk taşlarından Saadet Partisi’nin çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini söyledi. Fahrettin Bay da, 2019 yılında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinin Türkiye ve partisi adına önemine vurgu yaptı.

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı heyeti daha sonra Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman’ı makamında ziyaret etti. İl Başkanı Fahrettin Bay ile ülke siyaseti hakkında görüş alışverişinde bulunan Cemal Yaman, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bay yaptığı ziyaretlerde şu görüşlere yer verdi;

“Türkiye’nin kurtuluşu için Teşhis tamam ama tedavi de Saadet Partisi’nin ortaya koyduğu üretim politikaları olmalıdır. Bu yüksek teknolojide, sanayide, tarım ve hayvancılıkta çok acil tedbirler alarak, üretime geçmek gerekir. Türkiye’de teşhisi ve tedaviyi aynı anda ortaya koyan siyasi hareket sadece Saadet Partisi’dir. Buradan tüm esnaf, sanayici, çiftçi, emekli ve işçi kesimine sesleniyoruz; Çare var, çare Saadet Partisi’dir.” 

Editör: TE Bilişim