Pamukova Saadet Partisi İlçe Teşkilatında düzenlenen aday tanıtım programına Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Osman Ünlü, İl Yönetim Kurulu üyesi Ömer Ayhan, İlçe Başkanı Kemal Taş, İlçe Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Şen, yönetim kurulu üyeleri, partililer katıldı.
Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Osman Ünlü Sakarya da 16 İlçede belediye başkan adayı çıkaracaklarını, 8 İlçede adaylarını açıkladıklarını ifade ederek “ Pamukova da güzel bir kardeşimizi aday olarak gösteriyoruz. Pamukova da adayımız Eczacı Güven Övün  “ dedi.
 

Güven Övün, “ Pamukova da bir yangın var bu yangına kova kova su dökmek lazım “

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı ise 5 sene önce siyasete atıldığını, iki defa Ak Partiden Belediye Başkanı aday adayı olduğunu ancak nasip olmadığını ifade ederek “ Nasip Saadet partisinden aday olmakmış. Artık bu iş Saadet Partisi, Ak Parti, CHP olayından çıktı. Pamukova da bir yangın var bu yangına su dökmek lazım. Kova kova su dökmek lazım. Bu kova suyu kimin getirdiği önemli değil. Hangi partiden olursa olsun gelinsin bu yangına bir kova su dökülsün. Ben bu mücadeleyi sizin tanıdığınız Eczacı Güven olarak sürdüreceğim “ dedi.

Övün seçim sloganlarını açıkladı..

Siyasi partilerin sloganlarının çok önemli olduğunu ifade eden Güven Övün, “ Bende bazı sloganlar düşündüm. Bunlardan bir tanesi “ Oyunu gördün, oyundan sorumlusun “ , “ Bu safer Saadete bu sefer kurtuluşa. “ Sosyal Medyada genç arkadaşlarımız bir slogan yazmış “ Güven için evet “ buda çok hoşuma gitti “ dedi.

Övün, “ Yönetim anlayışlarımızı dört temel direk üzerine oturtulacağız; Hukuk, Adalet, Mantık, Fayda”

Övün, Saadet Partililere bundan sonra kendisinden çok duyacakları dört kelimeyi de açıkladı. Övün yönetim anlayışlarının dört temel direk üzerine oturtulacağını ifade ederek “ Hukuk, Adalet, Mantık, Fayda. Bundan sonra bu kelimleri çok duyacaksınız. Hiçbir işimiz hukukun dışına çıkmayacak. Bütün işlerimizde adaletli olacağız. Bu bana oy vermiş vermemiş. Bu benim adamım bu benim adamım değil. Bütün herkese eşit mesafedeyiz. Çünkü ben Allah nasip ederse bütün partilerde oy alacağım. Yaptığımız işlerde her zaman mantıklı hareket edeceğiz. Danışmaya ve istişareye çok önem vereceğiz.Herkesi dinleyeceğiz. Son olarak da Fayda. Yapacağımız işlerde Pamukova’nın yaranını düşüneceğiz. Kişilerin yararından ziyade, toplumun yararı göz önünde bulundurulacak “ dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Güven Övün’ün konuşması partilerden alkış aldı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Taş, Güven Övün’ün adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına daha da hız vereceklerini, 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden, ev, ev, sokak, sokak, mahalle mahalle gitmedik yer girilemedik hane bırakmayacaklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim