Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Fahrettin Bay ve yönetimi, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin Yayın Yönetmeni Tuncer Kalaycı ve köşe yazarı Orhan Topçu ile Sakarya ve Türkiye gündemi hakkında fikir alışverişi yapan Saadet Partisi yönetimi, yerel seçimler hakkında da net mesajlar verdi. İddialı olduklarını ifade eden Fahrettin Bay, Sakarya’da her belediye için aday çıkaracaklarını açıkladı. Bay, iktidarın artık gücünü yitirdiğini ve vatandaşın kötü gidişata ‘dur’ diyeceğine inandıklarını söyledi.

HER AÇIDAN GİDİŞAT KÖTÜ

Bay’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Ülkemiz, herkesin malumu, kötü günlerden geçiyor. Amiyane bir tabir gibi gelebilir ama durum böyle. Dış ülkelerle ilişkiler hiç olmadığı kadar kötü, ekonomide durum ortada, vatandaş faiz sarmalı içinde boğuluyor… Hangi açıdan bakarsanız bakın, iyi ve doğru yönetilmediğimiz gün gibi görülüyor.”

HALK HAK ETTİĞİNİ ALACAK

“Biz, Saadet Partisi olarak vatandaşın bu gidişata ‘dur’ diyeceğine eminiz. Memleketin üstüne çöken bu kara bulutları dağıtacak güce sahip olduğumuza da inanıyoruz ve iddialıyız. Yerel seçimlerde de her belediye için kendi adayımızı çıkaracağız. Yazıktır ki ne Türkiye’miz ne Sakarya’mız, hak ettiği ilgiyi ve hizmeti bulabiliyor. Biz, yerelde ve genelde, halka hak ettiğini vermeyi taahhüt ediyoruz. Halkın teveccüh göstereceğine de inancımız tamdır.”

Editör: TE Bilişim