11 Ocak Perşembe günü saat 22.24’te servis edilen haberde, Erdoğan Isır ve beraberindekilerin, CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün ziyaret ettiği üç fotoğrafla desteklendi.

TEPKİLER ÜZERİNE

ziyarette, Sakarya Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç ziyaret edilmesine rağmen, ilk bültende Özkoç’un adı ve fotoğrafı yer almadı. Bunun üzerine başlayan partililerin tepkisi ve bazı haber sitelerinin eleştirisi üzerine Isır yönetimi bu kez bir haber daha servis etti. İlk haberden yaklaşık 12 saat sonra 12 Ocak Cuma günü saat 11.36’da servis edilen haberde, CHP Sakarya heyetinin CHP Genel Merkezinde Sakarya Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’u ziyaret ettiği vurgulanırken, haber de üç fotoğrafla desteklendi. Geri adım atan Isır ve yönetimine tepkiler dinmedi.

11 Ocak saat

22.24 servis

edilen ilk haber

Erdoğan Isır, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

30 Aralık 2017 Tarihinde yapılan İl kongresinde seçilen İl Başkanı Erdoğan Isır, Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, İl sekreteri Doğu Sarı ve İl Saymanı Gülcan Sarıkaya olmaz üzere Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ü ziyaret ettiler.

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, Ankara’ya Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve iki yöneticimizi alarak iki gün önceden planladığımız gibi Genel merkeze Genel Başkanımızı ziyaret etmek amacıyla gittik. Genel Merkez’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gördükleri ilginin kendileri son derece motive ettiği söyledi.

Genel Başkanımız en kısa zamanda Sakarya’ya geleceğini belirterek, Sakarya’da başta Büyükşehir olmak üzere Belediyelerin kazanılmasını bizden istedi. Ankara ziyaretimizin, gerek il yönetimine, gerekse İlçe örgütlerine ve partililere büyük motivasyon sağlayacağını ifade eden Isır, Her zaman ekip ruhuyla çalışan örgütümüzün, bundan sonraki çalışmalarımızı çok olumlu etkileyeceği inancındayız. Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 'na ve Genel Başkan yardımcımız Tekin Bingöl’e teşekkür ederiz. dedi.

12 Ocak saat

11.36 servis

edilen 2. haber

Isır ve Kurtuluş, Engin Özkoç’u Makamında Ziyaret Ettiler

CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından Grup Başkan vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u makamında ziyaret ettiler.

Gurup Başkan Vekilimiz Sakarya Milletvekili Sayın Engin Özkoç Makamında bizleri kabul etti. Isır, CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a kongresinden sonra Ayca Taşkent ve Özgür Arık’la birlikte parti adına olan bütünleşmenin CHP Sakarya örgütündeki memnuniyetin üyeler üzerinde ki yansımasını dile getirdi.

2019 yılında yapılacak olan yerel, Başkanlık ve genel seçimlerde Sakarya’da başarılı seçimler geçirecekleri sözünü verdi. Gurup Başkan Vekilimiz Sakarya Milletvekili Sayın Engin Özkoç Makamında bizleri kabul etti. Çok teşekkür ediyoruz. Sakarya ya Tüm Dostlara selamı var. Gurup Başkan Vekilimiz Sakarya Milletvekili Sayın Engin Özkoç Sakarya ya Tüm Dostlara selamı iletti.

Editör: TE Bilişim