CHP'de 30 Aralık'ta gerçekleşecek olan İl Kongresi öncesinde adaylığını açıklayan ilk isim Erdoğan Isır’a CHP Adapazarı İlçe teşkilatından sonra bir destekte Pamukova dan geldi.

Erdoğan Isır Pamukova’ya Fatma Kurtuluş ile beraber geldi..

İl Başkanlığı adaylığı sürecinde Erdoğan Isır ile birlikte hareket etme kararı alan CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ile beraber Pamukova CHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Erdoğan Isır İlçe Başkanı Ali Teke, yönetim kurulu üyeleri ve İl delegeleri ile bir araya geldi.

Yapılan görüşme sonunda Pamukova CHP İlçe teşkilatı 30 Aralık’ta yapılacak İl Kongresinde İl Başkanı adayı Erdoğan ısır’ı destekleme kararı aldı ve 11 İl delegesi Isır’ı destekleyeceklerine dair imza verdiler.

Teke, “ Isır’ın patimizin başarı çıtasını yükselteceğine inanıyoruz”

CHP Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke yaptığı açıklamada 11 İl delegesi ile İl Başkanı adayı Erdoğan ısır’ı destekleme kararı aldıklarını ifade ederek “ Erdoğan ısır’ı çok yakından tanıyoruz. Pamukova Belediye Başkan adaylığı ve Milletvekili adaylığı sürecimizde partimize çalışmaları ile ivme kazandırdığını biliyoruz. Sakarya da partimizin başarı çıtasını yukarılara çıkaracağına inandığımızdan dolayı Erdoğan Isır’ı destekleme kararı aldık. Diğer adaylarımızda bizim için değerli, onlarda başarılar diliyoruz ancak tercihimizi Erdoğan Isır dan yana kullanıp “ Hep destek tam destek” diyoruz ” dedi.

Editör: TE Bilişim