GÜNÜN HER SAATİ

Her iki mahalleye girişte coşkuyla karşılanan Övün, kahvehane ziyaretlerinin yanında, esnaf ve ev ziyaretlerinde de bulundu. 1 Nisan sabahı Pamukova’yı Saadet Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını belirten Övün, bunun için gece gündüz çalıştıklarını ve günün her saati halkla birlikte olduklarını söyledi.

SORUNLARI BİLİYORUZ

Pamukova halkının desteğiyle göreve geldiklerinde belediyede israfın önüne geçeceklerini ifade eden İbrahim Güven Övün, “Diğer ilçe belediyelerinde olduğu gibi Pamukova’nın da liyakatli bir yönetime ihtiyacı var. Saadet Partisi ve İbrahim Güven Övün buna hazır. İlçedeki sorunları iyi biliyor ve ona göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, Pamukova artık daha yaşanabilir bir ilçe haline gelecektir” dedi.

HALKTAN KOPUKLAR

Övün şöyle devam etti: Çok şükür ilçe halkından büyük teveccüh görüyoruz. Bizlere inanıyor ve güveniyorlar. Bazıları gibi, “Hırsız da olsa bizim hırsızımız” demiyoruz. Böyle düşünceyle yıllarca belediye yönettiler. Artık israfçı, işi bilmeyen, halktan uzak ve kopuk belediyeciliğin sonu gelmiştir. Görev Saadet’indir, görev efsane belediyeciliğindir”

Editör: TE Bilişim