Ayak Basmadık Yer Bırakmıyor

Cumhur İttifakı AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile AK Parti Adapazarı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program kapsamında şehri karış karış gezmeye devam ediyor. Işıksu’ya programlarında MHP Adapazarı İlçe Başkanı Halil Hakan Oturak da eşlik ediyor.

Başkan Adayı Işıksu, Zirai Aletler Sanayi Sitesi ve Süpürgeciler Sitesi esnafını ziyaret etti; 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde gençlerle buluştu; Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mahit Tınmaz ve yönetimine misafir oldu; Alandüzü, Mahmudiye, Karaköy, Taşkısığı, Yeşilyurt, Kurtbeyler ve Doğancılar mahallelerinde kahve ve ev toplantıları gerçekleştirerek hedeflerini paylaştı, vatandaşların taleplerini aldı.

“Esnafımızın Beklentilerine Cevap Vereceğiz”

Zirai Aletler Sanayi Sitesi ve Süpürgeciler Sitesi’nde esnafla bir araya gelen Başkan Adayı Işıksu, bölge esnafının beklentisine cevap verecek bir çalışma yapacaklarını duyurdu. Işıksu, “Adapazarı'mızın tek sanayisi olan Zirai Aletler’de güzel bir düzenleme çalışması yapmak istiyor, ticari hayatın daha da canlanmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Esnafımıza sahip çıkmak için inşallah ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu. Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mahit Tınmaz’a misafir olan Mutlu Işıksu, “Çiftçilerimize yönelik destek çalışmalarını gerçekleştirmek, üretici birlikleri ile istişareli bir şekilde Adapazarı'mızın tarımsal üretim ve değerini daha yukarılara taşıyacak çalışmalara katkı vermek istiyoruz.” dedi.

“Biz Hazırız”

Seçim programları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Işıksu, “Cumhur İttifakı'nın bereket ve başarısını Adapazarı'mızın her sokağında göstermek için yollardayız ve inşallah seçim zaferimize hep birlikte yürüyoruz. Her mahallemize gidiyoruz, evlerde, kahvehanelerde hemşehrilerimizi dinliyoruz, talep ve beklentilerini alıyoruz. Biz şehrimizi hamdolsun çok iyi biliyoruz. Sadece bugün için değil, gelecek odaklı çalışmaları hayata geçirmek, hemşehrilerimizin sorunlarını hızla çözen akıllı belediyecilik uygulamalarımızla Adapazarı'mızda kalıcı izler bırakmak en büyük arzumuzdur. Çok heyecanlıyız ve Rabbime hamdolsun, biz hazırız. Hemşehrilerimizin teveccühü ile hedeflerimize en kısa sürede ulaşmak için canla başla çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim