AK Parti Adapazarı ilçe teşkilatı yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Mustafa İsen’e, Ak Parti Adapazarı ilçe Başkanı Mustafa Ak yönetim kurulu adına teşekkür etti.

Ak Parti Sakarya milletvekili Mustafa İsen Adapazarı ilçe teşkilatına yeni görevlerinde başarılar diledi. İsen, Adapazarı ilçe teşkilatının özverili çalışmalarını takdir ettiğini vurguladı. Adapazarı ilçe teşkilatı ile birçok yeni çalışma yöntemleri oluşturduklarını önümüzdeki 2019 seçimleri ülkemiz için çok önemli olduğunu tek tek her vatandaşa ulaşılması gerektiğini parti politikalarını ve yapılan hizmet ve yatırımları anlatarak oy oranını yükseltmek gerektiğini söyledi

Milletvekili İsen, Adapazarı ilçe teşkilatında kadın ve genç yöneticilerin yeteri kadar olması ayrıca bizleri mutlu ediyor, dedi. Milletvekili İsen FETÖ terör örgütü eğitimdeki boşlukları bularak onlara alternatif olarak dershaneler açmıştır ve bu sayede halkımızın üzerinde bir yük oluşturmuştur şu an yeni sistem değişiklikleri ile eğitim sistemimizdeki eksikler gideriliyor inanıyorum ki kısa zaman sonra eğitim ile ilgili kronik sorunlar ortadan kalkacak çocuklarımız gençlerimiz üzerindeki yük azalacaktır, dedi. Mustafa İsen Adapazarı ilçe yönetim kuruluna seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum, diyerek sözlerini bitirdi.

Ak Parti Adapazarı ilçe teşkilatı başkanı Mustafa Ak hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sakarya milletvekili Mustafa İsen’e ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür etti. Çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim