AK Parti Sakarya 27. Dönem Milletvekili Adayları, Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Ali İnci, Ekrem Yüce, Lütfi Bayraktar ve beraberinde AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ile birlikte AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan ve teşkilat üyelerini ziyaret ettiler. Erenler İlçe Kaymakamı Salih Karabulut, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı’nın da bulunduğu ziyarette seçim çalışmaları hakkında istişarede bulundular.

“Sakarya’da çok güzel sonuçlar ile yolumuza devam edeceğiz”

Ziyarette 26. Dönem milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Recep Uncuoğlu “Cenab-ı Allah çıktığımız bu yolda aziz milletimizi sandıklarda AK Partimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı muzaffer kılsın. Erenlerden besmele çekerek başlamış olduğumuz ziyaretlerimiz diğer ilçelerde de devam edecek. Verdiğimiz mücadele çok büyük tüm kumpasları değerlendirdiğimizde Türkiye’nin nasıl haince bir saldırı altında olduğunu farkındayız. Bu saldırıların en büyük hedefi başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milletin ve mazlumun sesi olan Cumhurbaşkanımızı yıpratmaya çalışıyorlar. İnşallah milletimizin 15 Temmuzdaki o asil ruhu ile bu seçimlerde de Cumhurbaşkanımızı seçerek memleketin istikbalini bu kumpaslardan kurtaracaklar. 24 Haziran’da Sakarya’da çok güzel sonuçlar ile yolumuza davamıza devam edeceğiz” dedi

“Emeklerimiz ve mücadelemiz ile sandıkta zafer ile çıkacağız”

Milletvekillerine seçim çalışmalarında kolaylıklar dileyen İl Başkanı Fevzi Kılıç ise “Seçimler dolayısı ile gerçekleştireceğimiz ziyaretlerimize besmeleyi Erenlerde çekiyoruz. Birbirinden kıymetli yaptıkları işlerde son derece başarılı olmuş milletvekili adaylarımız var. Böyle kuvvetli bir ekip ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emeklerimiz ve mücadelemiz ile sandıkta zafer ile çıkacağız” diyerek Milletvekilleri adaylarına seçim çalışmalarında başarılar diledi.

“Sakarya’da Hedefimiz 7-0 Yapmak”

Milletvekili adaylarına çıkmış oldukları yolda başarılar dileyen Başkan Öztürk ise “24 Haziran seçimleri milletimizin vatanımızın bekası için önemli bir dönüm noktası dolayısıyla millete hizmet yolunda Allah adaylarımızın yar ve yardımcısı olsun. Başarılı ve kıymetli Milletvekili adaylarımızla Sakarya’da hedefimiz 7-0 yapmak.” dedi.

Editör: TE Bilişim