Toplantı

Millet ittifakının yapıldığı Kocaali ilçesinde, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Kemal Din ve Meclis üyelerinin aday tanıtım toplantısı, geniş katılımlı bir program ile yapıldı. Toplantıya, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, her iki partinin ilçe başkan ve yöneticileri ile yüzlerce Kocaalili katıldı.

Kemal Din

Toplantının başında konuşan İYİ Parti Kocaali Belediye Başkan adayı Kemal Din, bugüne kadar ‘ben’ siyasetinden yana değil, ‘biz’ siyasetinden yana olduğunu hatırlatarak, “Uuzn seneler ilçe başkanlıklarında bulundum. 30 senedir siyasetin içindeyim. Şimdi bu görev bize verildi. İnsanlarımız ‘tamam senin adın tuttu ama meclis listene bakacağız’ dediler. Listemizi oluşturduktan sonra da dediler ki, ‘senin adın tutmuştu ama şimdi listen daha da iyi olmuş. Şimdiden belediye başkanlığın hayırlı olsun’ demeye başladılar. Kocaali ile ilgili hayallerimiz, projelerimiz var. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Uzm. Dr. Cihan Kolip,

“Her ne kadar siyasi bir toplantı gibi gözükse de Kocaali aile toplantısına hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, “İnşallah İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak, başta Kocaali olmak üzere tüm ilçelerimizi ve Sakarya’yı ayağa kaldıracağız. Çünkü tüm adaylarımız bu işe, siyasi parti meselesi değil, memleket meselesi olarak bakıyor ve sahip çıkıyor” diye konuştu. Kocaali için önemli projeleri olduğunu söyleyen Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Gençlerimiz için içinde sinema, tiyatro salonlarının da olduğu sosyal ve kültür merkezi yapacağız. Kocaali’ye yüzme havuzlu büyük spor kompleksi yapacağız. Kaynarca’dan Kocaali’ye kadar, belki de dünyanın en güzel sahillerinin olduğu kıyı şeridini, günübirlik turizme, kongre turizmine açacak şekilde konaklama ve sosyal yaşam alanları yapacağız.” Dedi.

Engin Özkoç

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise iki parti liderinin memleketin geleceği için bir araya geldiğini ifade ederek, millet ittifakının Sakarya’da sorunsuz şekilde kurulduğunu ve devam ettiğini söyledi. Özkoç, “Cihan Kolip bir doktordur. Yoğun bakım doktoru. Önüne gelen hastalara baktığında siyasi parti üyeleri görmedi hiç. O bir insan gördü. Canı kendisine emanet edilen bir insanı gördü. Ve hangimiz kapısını çaldıysak, o yüreğinin kapılarını yıllarca bize açtı. Senelerdir canımızı kendisine nasıl emanet ettiysek, şimdi de kentimizi gönül rızası ile kendisine emanet etmeye hazırlanıyoruz. Kemal kardeşimiz de öyle. Yüreğinde Kocaali ile ilgili biriktirdiği güzel projelerle, inancıyla az önce konuştu. Seçimden sonra el ele verecekler ve Allah’ın karşısında hesap vereceklerini unutmadan 5 yıl boyunca sizlere hizmet edecekler” diye konuştu.

Ümit Dikbayır

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise iki parti liderinin CHP Grupbaşkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile kendisine, “Sakarya en sorunsuz il oldu.” Dediklerini ifade ederek, “İlçelerimizde de sorunlar olmadı. Özellikle Kocaali ilçemiz bizi hiç üzmedi. Sonuç almak için büyük çaba gösterdiler. Kemal abiye çok inanıyor ve güveniyoruz. Kocaali ile ilgili hayalleri olduğunu ve onları gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağını biliyorum. Kemal abinin arkasında 2 tane milletvekili var. 2 tane parti var. Kocaali’nin neye ihtiyacı var, ne lazımsa, bütün gücümüzle sayın Kemal Din’in yanındayız. Siz de onun yanında olun. Kocaali hak edildiği şekilde yönetilsin.” Diye konuştu.

Editör: TE Bilişim