MHP İl Başkanı Levent Bülbül, haftalık olağan basın toplantısı parti İl Binası’nda gerçekleşti. Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, İl Kadın Kolları Başkanı Semra Balaban ile çok sayıda parti üyesi katıldı. İl Başkanı Levent Bülbül konuşmasında, 7 Ocak Pazar günü Adapazarı Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen yeni üye katılım törenine dikkat çekerek, “MHP adına çok muhteşem bir gün yaşadık. 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlere için 2019 için harekete geçiyoruz sloganıyla büyük bir toplantı tertip ettik. İki ay süren çalışmalar neticesinde 3 bin dolayında yeni üye arkadaşlarımızın partimize intikalinin yapıldığı bir gündü. Yerel ve genel seçimlerinin olmadığı bir ortamda bu güzel bir gelişme MHP İl ve İlçe teşkilatlarının hiçbir yerde stant kurmadan teşkilatlara yapılan başvuruları değerlendirmek suretiyle oluşan bu sayı nitelik ve nicelik açısından önemli bir katılımın Sakarya ile paylaşımını gerçekleştirdik” dedi.

MİLLİ TAVRIYLA

Konuşmasında, MHP’nin yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirten Levent Bülbül “MHP’nin bu tür teşkilatlara yönelik yapmış olduğu toplantı ve faaliyetleri bunlarla kalmayacaktır. Bu defa sahaya inerek çalışmalarını her ilçede vatandaşımızla kucaklaşacak şekilde gerçekleştireceğiz. MHP vatandaşımızın nezdinde büyük bir takdir görmekte. Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin uygulamış olduğu siyaset ortaya koyduğu milli tavırla milletin gönlünde apayrı bir yer edinmiştir. Bizde Teşkilatlar olarak genel başkanımızın açtığı yolda tereddüt göstermeden net bir çalışma performansıyla çalışacağız. MHP’nin duracak, bekleyecek bir zamanı yoktur. Türkiye büyük sıkıntılarla karşı karşıyadır” diyerek parti olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

OYUNLAR BOZULACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu tavrın dünyada da çok büyük bir yankı uyandırdığının altını çizen Bülbül “MHP Türk devleti milletinin üzerine kurulan tüm oyunları bozacak şekilde bir siyasetle yoluna devam etmektedir. Terörle ve FETÖ ile kesintisiz bir şekilde mücadele edilecek. Türk milli güvenliği bu süreçlerde teminat altına alınacak. MHP ne yaptığını bilerek hareket etmektedir. Ülkücü hareket hiçbir zaman kimseyle perde gerisinde ahlaktan uzak gayri meşru bir ilişki içinde olmadı. MHP, kimseyle perde gerisinde siyasetinizi yürütmeyin herkes açık ve net olsun” diye konuştu.

MHP’NİN 2019 KARARI

Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Levent Bülbül “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeni kapı ruhuna sadık kalmak suretiyle Terörle ve FETÖ ile kesintisiz bir şekilde mücadele için MHP böyle bir karar almıştır. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi net bir şekilde Türkiye’de kökleşinceye kadar bu duruşumuz devam edecektir. MHP’nin bu kararı rahatsızlık duyması beklenen Türkiye’de gayri milli olarak gözüken tüm çevrelerde beklendiği şekilde karşılanmıştır. Bu cephenin kudururcasına bu karara tepki vermesini bekliyorduk. Ağızlarından salyalar aka aka MHP ve genel Başkanımıza saldırıyorlar. MHP bitiyor ise geleceğinden endişe duyuyorsa sizler MHP ve ülkücülerin düşmanı olarak çiftetelli oynamanız tef çalmanız gerekir. Suratınız neden düştü neden paniğe kapıldınız. Neden korkuyorsunuz ne olacak bu endişeniz neden. Oyunuz mu bozuldu yoksa. MHP var olduğu sürece bu oyunları bozmaya devam edecek. Biz kararımızın tartışılabilir yada tereddüt edilecek bir karar olmadığını duruşumuz ve tavrımızı göstermeye devam edeceğiz MHP çok nettir” diyerek MHP’nin çok açık bir irade ve tavırla ne yapacaklarını ortaya koyduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim