MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba FETÖ terör örgütüyle mücadeleye destek verdiklerini ancak konuyu belediyelere inşaat şirketlerine el konulmasıyla bitmeyeceğine dikkat çekti, Açba, “En küçük hücrelerde ortaya çıkarmalıdırlar” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi haftalık olağan toplantı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba’nın katıldığı toplantıda, İl Başkanı Levent Bülbül, İlçe Başkanı İsmail Küçük ve İl Sekreteri Sema Balaban ve İl Kadın Kolları Leyla Tanka’da hazır bulundu.

Gündemi değerlendiren Açba 15 Temmuz darbe girişimde yaşananların Türkiye Cumhuriyeti’ni bitirmek adına yapıldığına dikkat çektiği konuşmasında “Bu ihanet girişimidir. Ancak şu anda FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunan bazı vatandaşların beraat etmesi onurlarını değiştirmeyecek. Valimizden de bu konuya yakından ilgi göstermeye davet ediyoruz. ‘FETÖ ile savaşıyoruz’ diyorsak en küçük hücrelerinin dahi ortaya çıkarılması gerekiyor. Belediyelere, inşaat şirketlerine el konulmasıyla bitmiyor her şey ortaya çıkarılmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her türlü olumlu adımlarda yanlarındayız ama olumsuz adımlarında ise karşılarındayız. ” dedi.

Açba ayrıca uyuşturucu tacirlerinin artık her yerde olduğuna dikkat çekerek yetkililere konuyla ilgili önlem almaları gerektiğine vurgu yaptı.

Mert Gümüşoğlu

Editör: TE Bilişim