Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Teşkilatı “Harekete Geçiyoruz” temalı bir üye katılım programı yapıyor. Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek programda MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ve Ünlü Sanatçı Ahmet Şafak da katılacak.

Harekete Geçiyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Sakara İl Teşkilatı il çapında düzenlediği üye katılımlarını üye katılım programlarını görkemli bir programla taçlandırmaya hazırlanıyor. Atatürk Spor Salonu’nda Pazar günü saat 15.00’de yapılacak olan organizasyonda ünlü Sanatçı Ahmet Şafak da sahne alacak. Üye katılım programına ayrıca MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy da katılacak. Programa İl Teşkilatı’nın yanı sıra ilçe teşkilatlarının da geniş katılım sağlaması planlanıyor.

3 bin yeni üye

Pazar günü düzenlenecek olan programda 3 bin yeni üyeye rozet takayı planladıklarını ifade eden MHP İl Başkanı Muhammet Levent Bülbül, “7 Ocak Pazar günü gerçekleştireceğimiz organizasyonla 2019 seçim startını da vermiş olacağız. Bütün Sakaryalıları bu büyük şölene katılmaya ve coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz. Programımızda Osmaniye Milletvekilimiz Sayın Dr. Ruhi Ersoy konuklarımıza hitapta bulunacak ve Ahmet Şafak da organizasyonda coşkumuza coşku katacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim