MHP Adayı Levent Bülbül, Türkiye'ye karşı saldırıların devam ettiğini ifade etti.

"15 Temmuz'un rövanşı alınmak isteniyor" diyen Bülbül, "Dikkatli olmak lazım. 15 Temmuz'da topla tüfekle yapamadıklarını bugün farklı yollardan, farklı oyunlarla ve manipülasyonlarla denemeye çalışıyorlar. Üç günde ne oldu da, Dolar bir anda 5 liraya tırmandı? Ekonomi çok iyi değil belki ama bu kadar da değil. Şuyuu vukuundan beterdir. İflastan beteri iflas söylemini yaymaktır. Yapılmak istenen de budur. Bakıyorsunuz hemen peşinden CHP Adayı Muharrem İnce çıkıp 'Doları düşüreceğim' diyor. Hayrola, kim çıkarıyor bu Doları, adresi mi var sende? " şeklinde konuştu.

Adapazarı Tarihi Uzun Çarşı'da esnaf ziyaretinde bulunan Bülbül, burada kuyumcularla Dolar'daki son artışı konuştu. Bülbül, altın ve döviz işi yapan esnafa "Hiç şüphe etmiyor musunuz?" diye sordu. Esnafın yanıtı da, "Bir oyun olduğu açık. Bu hiç normal değil" şeklinde oldu.

Sakarya Berberler ve Kuaförler Odası ile Sakarya Mimarlar Odası'nı de ziyaret eden MHP'li Bülbül, "Yalan ve ihanet sarmalına kapılan ve Türkiye ile hesaplaşmaya çalışanların adeta maşası haline gelenlere bu ülkeyi teslim edemeyiz" dedi.

"Hani tek adam sistemi geliyordu ve Meclisin hiç bir hükmü kalmıyordu? Hani Türkiye eyaletlere bölünecekti?"şeklinde anımsatma yapan Bülbül, "16 Nisan referandumunda bunları söylemediler mi? Ne oldu, dediklerinin hangisi oldu, hiç biri. Yalan ve iftira ile Türkiye'ye ihanet ediliyor. Oysa bu sistem meclisin işlevini artıracağı gibi Cumhurbaşkanı'nın da hesap verir pozisyonda olmasını sağlayacak. Bundan kim ve niye rahatsız olsun. Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni getirdiğimizde, nalıncı keseri gibi kendimize yontmadığımız da ortada. Dün meclise girmeyi rüyasında görebilecek partiler, bugün ittifakla meclise girebilecek. Mecliste çok partili bir yapı oluşacak" diye konuştu.

MHP'li Bülbül, Güneşler Mahallesi'ne yaptığı ziyarette ise Cumhur İttifakı'nın Türk milletinin kenetlenmesini sağlayacak bir adım olduğunu kaydederek şunları söyledi:

"Türkiye'nin bugün uluslararası ya da terör odaklı saldırılara karşı kenetlenmesi gerekiyor. Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin alacağı oy oranlarıyla sınırlı bir birliktelikten bahsetmiyorum. Türkiye'nin en az yüzde 80'inin kenetlenmesi lazım. Bu birlikteliği sağlayacak yapı da Cumhur İttifakıdır. Teröriste terörist diyemeyen ve Selahattin Demirtaş'a özgürlük isteyenlerle yol yürünmez, bunlara ülke emanet edilmez.

Türkiye'nin başına musallat edilen belaları defetmek için Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi, mecliste de Cumhur İttifakı ile özellikle de MHP'nin güçlü şekilde temsil edilmesi önemli. Zaten milletimizin teveccühü de bu yönde."

Editör: TE Bilişim