AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, referanduma destek çalışmaları kapsamında AK Parti Mahalle Sorumlularıyla bir araya geldi. AK Parti Mahalle Sorumlularının yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, AK Parti İlçe Teşkilatı, basın temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Mazlumlara Ümit Olacağız”

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, referanduma sayılı günler kala toplumun tüm kesimleriyle referanduma destek çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “Almanya ve Hollanda başta olmak üzere Ülkemizde yapılacak referanduma karşı gelen diğer ülkeleri görüyoruz ki bu durumdan şikayetçiler. Çünkü Ülkemizin güçlenmesini istemiyorlar. Üçüncü havalimanının yapımından, Avrasya tünelinin yapımından, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün yapımından ne denli rahatsız oldukları ortada. Onlar rahatsız oluyorsa bilin ki doğru yoldayız. 16 Nisan referandumu sonrasında daha da güçlenerek, zalimlere korku, mazlumlara ümit olacağız” dedi.  

AK Parti Mahalle Sorumlularıyla yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı; “16 Nisan’da mutlaka sandık başına gidiyoruz ve ülkemizin istiklali ve istikbali için “EVET” diyoruz. Önümüzde kalan süreçte sıkı bir çalışma yapmamız gerektiğini asla unutmamalıyız ve kesinlikle toplumun her kesimine ulaşmalıyız” çağrısında bulundu.

18 maddelik yeni Anayasa değişikliği ile ilgili ayrıntılı bilgi veren AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, yeni dönemde siyasi istikrarın ve millet iradesinin güçleneceğine vurgu yaptı. İsen “Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini 5 yıllığına biz seçeceğiz, 5 yılın sonunda hizmetten memnun kalırsak yeniden seçeceğiz, istemezsek tamam diyeceğiz. 16 Nisan’daki oylamanın özeti budur” dedi.

“16 Nisan’da sandık başına giderek, ülkemiz için, geleceğimiz için “EVET” diyeceğiz” diyen İsen; “Önceki hükümetlerde gördüğümüz gibi ülkemiz sürekli çalkantılı dönemler geçirmekteydi. AK Parti hükümetiyle güzel bir istikrar sağlandı. Görüyoruz ki, Türkiye bu inişli çıkışlı modelden çıkmak zorunda. Allah’ın izniyle 16 Nisandan sonra güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Halkın desteğiyle Türkiye daha güçlü bir hükümete kavuşacak, ülkede istikrar güçlenecek, daha büyük yatırımlarla ülke 2023 hedefine ilerleyecek” diye konuştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, referanduma destek çalışmaları kapsamında Karasu’da düzenlediği toplantıda Karasu Limanına uğradı. Liman çalışmaları hakkında Liman Genel Müdürü Erhan Doğan ve Şantiye Müdürü Gökçen Erdem’den bilgi aldı. İsen; “Karasu’nun dünyaya açılan kapısı olarak gördüğümüz Karasu Limanını ziyaret ettik. Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ülke olduğumuzu bu projelerle görüyoruz. İnşallah 16 Nisandan son

Editör: TE Bilişim