Yazılı açıklama yapan Karlıdağ şöyle devam etti, “Ülkemizin ortak milli değerlerini gözeten ve merkezde konumlanan bir parti olarak, FETÖ ve PKK dışında, Türk Milletinin her ferdine kapılarımız sonuna kadar açıktır. Bunun dışında,  yaşam tarzı ve dünya görüşü ne olursa olsun, hiçbir ayırım yapmadan, hiç kimseye giydiğin gömleği çıkar da gel demeden politikalarımızı anlatıp, destek isteyeceğiz. İktidarın, ekonomik ve sosyal politikalarıyla canından bezen, geleceğe dair umudunu yitiren, yarın ne olacak kaygısı duyan Kaynarcalılara, Kaynarca İlçe Teşkilatı olarak, Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız adına “İYİ insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve Türkiye iyi olacak” sözünü veriyoruz”

KEMAL ATATÜRK
“Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkanı, çocuklarımıza güvenli bir gelecek ve Milletimize birlik ve beraberlik vaat ediyoruz. Türk Milletinin ülkesi ve devleti ile bölünmez bütünlüğünü korumayı, cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün ilkelerini esas almayı, Türkiye Cumhuriyeti’ni milletler topluluğunun bağımsız, egemen, şerefli ve itibarlı bir üyesi olarak etkin bir bölgesel güç ve lider ülke yapmayı, böylece bölge ve dünya barışına katkıda bulunmayı vaat ediyoruz”

HEM İYİ HEM CESUR
Partimizin diğer parti ve partililerle ortak noktası budur. Buna inanan, böyle düşünen herkese, siyasi görüşü, ideolojisi ve partisi ne olursa olsun kapımız ve gönlümüz açıktır. Çıktığımız bu kutlu yolda önümüze engeller çıkarılıyor. Propaganda yapmamız, kapalı salon toplantılarımız, halkla kucaklaşmamız engelleniyor, otel ve salon anlaşmalarımız baskıyla iptal ettiriliyor. Fakat korkmuyoruz, çünkü biz İYİ değil aynı zamanda da cesur ve cesurların partisiyiz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” bilinci ile yolumuza devam ediyoruz”

Editör: TE Bilişim