İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Sakarya’yı Sakaryalılarla birlikte yöneteceğiz” söyleminin ardından projelerini açıklamadan önce sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattı. Kolip, sosyal medya hesabı üzerinden ve ‘www.sakaryayaiyigelecek.com’ adlı internet sitesinde açılan ilgili bölümden Sakaryalıların fikirlerini topluyor.

YÜZLERCE FİKİR GELİYOR

Kolip, kampanya sürecini şöyle anlattı: “Sakarya için düşünmeye hazır 1 milyon beyin varken ‘her şeyi en iyi ben bilirim’ düşüncesinin ne kadar tehlikeli bir hastalık olduğunu biliyoruz. Bizler daha ilk adımı atarken de Sakaryalıların düşüncelerinin ne kadar önemli olduğunu ifade etmiştik. Bununla ilgili olarak 1 hafta boyunca fikir, talep, sorun ve çözüm önerilerini topluyoruz. Kampanyasının sadece ilk gününde yüzlerce ciddi fikir ve öneri geldi. Büyük çoğunluğu değerlendirilebilir gerçek ve somut öneriler. Kendi projelerimiz ile birlikte harmanlayıp hemşehrilerimizin önüne çıkmak istiyoruz.”

1 MİLYONLA YÖNETECEĞİZ

Belediyenin atacağı her adımda Sakaryalıların görüş ve fikirlerini alacaklarını da sözlerine ekleyen Kolip, “Eğer siz çalışmalara Sakaryalıların da fikirlerini katarsanız sizin kadar onlar da bu çalışmaları sahiplenirler. Biz hep birlikte karar alıp, birlikte yönetip, yapılan işleri birlikte denetlemek istiyoruz. Hedefimiz 1 milyon kişiyle Sakarya’yı yönetmek. Yapacağımız her işte kent konseyleri, gençlik ve engelli meclisleri, muhtarlarımız, STK’larımız ve anketlerle vatandaşlarımızın görüşlerini alacağız. Bunu inşallah başaracağız ve Türkiye’ye örnek olacağız” ifadelerini kullandı. MEDYA SERVİSİ

Editör: TE Bilişim