“Milli ve Yerli düsturunun destekçisiyiz”

AK Parti Erenler Belkediye Başkan Aday Adayı Muhamet Kıratlı Milli ve Yerli üretim’e dikkat çekmek isteyen AK Parti Sakarya İl Teşkilatı Kadın Kolları'nın düzenlediği Yerli Üretim kermesine katıldı. Teşkilatta ki kadınların hazırladıkları gıda giyim el işi ürünlerin sergilendiği standları tek tek gezerek destek olan Kıratlı “Hayatın her alanında “Milli ve Yerli” düsturuyla hareket eden, “Önce Millet, Önce Memleket” diyen, döviz oyunundan, ambargo tehditlerine kadar her türlü şer odağına karşı koymuş AK Parti Sakarya İl Teşkilatı Kadın Kolları'nın düzenlediği "Yerli Üretim" kermesine katıldık. Yerli üretip, yerli tüketerek ekonomiye destek vermeliyiz. AK Parti Kadın Kolları Teşkilatını konu üzerinde ki hassasiyetlerinden ve yerli ve milli üretimi destekleyen çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

“Yerli üretime ve tüketime teşvik etmeliyiz”

Yerli Üretim ve tükerimin destekçisi olacağını belirten Kıratlı “Kadınlarımızın kendi çabaları ile ürettikleri ürünlerle ekonomiye katkı sağlamalarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın politikası ve üzerinde önemle durduğu yerli ve milli ürünlerin desteklenmesi, geliştirilmesi adına her zaman yanlarında ve destekçisi olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti'nin birinci önceliği her alanda yerli ve milli üretimdir. Dolayısıyla Ülkemiz ekonomisine ve geleceğimize sahip çıkmak adına milli ve yerli üretim ve tüketimden yanayız. Partimizin iktidarı süresince çok şükür ki ülkemiz, milli ve yerli üretim konusunda oldukça önemli mesafeler kat etti ve etmeye de devam edecektir. AK Kadınlar da karınca kararınca misali ellerinden geldiği oran nispetinde toplumsal bir konuya dikkat çektiler. Kendilerini bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum” diyerek etkinliğe imza atan AK Parti İl Kadın Kolları üyelerini tebrik etti.

Teşekkür ettiler

Standları tek tek dolaşarak destekte bulunan Kıratlı’ya katkılarından dolayı teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu “ Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kıratlı’ya Yerli Üretime dikkat çekmek istediğimiz kermesimizi ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyet duyduk desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim