Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kıratlı Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdiği ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş ile bir araya geldi.

“Yenilenerek kabuk değiştirmeliyiz"

Ziyarette projeleri hakkında bilgi veren Kıratlı, Altuğ ile görüş alışverişinde bulunarak güçlü yatırımları şehre kazandırılması için tüm gücü ile birlikte çalışacaklarını ifade ederek “Öncelikli hedeflerimiz İlçemizin, şehrimizin ve ülkemizin ticaret ve sanayisine katkı sağlayacak projeler geliştirerek bu yönde var olan projeleri desteklemektir. Globalleşen dünyada artık teknoloji savaşında biz neredeyiz bunu düşünüp yenilenerek kabuk değiştirmeliyiz. Sanayi alanlarımız şehrin aynası ve şehrimizin bir artı değeridir. Bu amaçla Sanayi alanları ile ilgili yapmamız gereken ne varsa elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

“Başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz”

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ziyaretlerinden dolayı Kıratlıya teşekkür ederek “Sayın Kıratlı’nın Başkan yardımcısı olduğu dönemde İlçemizde gerçekleştirdiği başarılı projeleri yakından takip ettik ve destekledik Erenler ’in yeni dönemin vizyon ilçeleri haline gelmesindeki emeklerinden katkılarından dolayı Başkanlık sürecinde de güzel ve başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz ” diyerek seçim sürecinde Kıratlı’ya başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim