Uzun süredir adaylığı konuşulan Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, ilçesinden belediye başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı. Kalabalık bir ekiple AK Parti Erenler İlçe Başkanlığı’na giden Kıratlı, resmi başvuru evraklarını İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz’a teslim etti. Kıratlı’nın başvurusunda Erenler ilçesinde görev yapan muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş kendisine destek için hazır bulundu.

Tüm Erenler’in Adayı Kıratlı

Aday adaylığı müracaatında konuşan Muhammet Kıratlı, “Başvuru yapmak için buraya geldiğimde gördüğüm manzara karşısında çok duygulandım. Burada gördüm ki başvuru sadece Muhammet Kıratlı olarak şahsımın değil tüm Erenler’in ortak fikri ve düşüncesidir. Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Erenler için çalışmaya yine birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz” dedi.

Teşkilatların İçinden Geldim

AK Parti kuruluşundan itibaren farklı görevlerde bulunduğunu belirten Aday Adayı Kıratlı, “AK Parti öncesinde hiçbir dönemde siyasi partilerde bulunmadım. 2001 yılında partimiz kurulduğunda Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmak için parti yönetimine girdim. Teşkilatların içinden geliyorum. Tüm il başkanları ile birlikte çalıştım. Son seçimde de partimin aday göstermesi ile Erenler’den meclis üyesi seçildim. Belediye Başkanımız Sayın Cavit Öztürk, şahsıma teknik işlerden sorumlu başkan yardımcılığını layık gördü. 4.5 yıldır da bu görevi layığıyla yerine getirmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

“Her şey Erenler İçin”

Erenler’in vizyonuna katkıda bulunacak projelerin devam edeceğinin altını çizen Muhammet Kıratlı, “Başkan yardımcılığı görevinde bulunduğum dönemde hiçbir zaman ‘belediye başkanı olurum’ düşüncesiyle hareket etmedim. Erenler’in marka değerine katkıda bulunacak projelerin yürütülmesine katkıda bulunmak için çalıştım. Bundan sonra da ‘Her şey Erenler için’ diyerek yolumuza devam edeceğiz. Aday adaylığı başvurumuz AK Parti’mize, Erenler’imize ve Sakarya’mıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim