Geçen hafta içinde bir dizi programa katılan Cevat Keser, Cumartesi günü ilçe merkezindeki etkinliklere katıldı. Pazar günü Pınarlı, Bacı Mahallerinde düzenlenen Geleneksel Hıdırellez pilavlarına ve Kurtalan Yaylası’nda Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından yapılan Atış Bayramına katılarak binlerce kişiyle bir araya gelen Keser’e, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Keser bu ziyaretlerde yaptığı konuşmada, belediyenin ve hükümetin köylere götürdüğü hizmetlerden söz etti. Türkiye’nin son dönemde büyük bir atılım gerçekleştirdiğinden bahseden Keser, bu atılımların artarak devam etmesi ve 2023 hedeflerine ulaşılması için AKP’ya ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi. Yüzde 70 oranında oy beklediğini ifade eden Keser, şunları kaydetti:
“24 Haziran'da yapılacak seçim milletimiz için ülkemiz için hayırlı olsun. İstikrarlı ve güçlü Türkiye için milletimiz en güzel kararı verecektir. Rabbim Vatanımızı, Milletimizi, Devletimizi her daim güçlü ve müreffeh kılsın.24 Haziran'daki seçim, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dur demek için atılan en doğru adımdır. Pamukova olarak her daim ülkemizin geleceğine, AK Partimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü ve etkili desteği verdik bu seçimde de vereceğiz. Pamukova daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanımızın yanında olacak. 24 Haziran'da milli irade tecelli edecek. Yeni Bir Kutlu Yürüyüş; Yeni Bir Diriliş; Yeni Türkiye, Büyük Türkiye için gece gündüz çalışacağız.”

Editör: TE Bilişim