Pamukova Belediye Başkanı ve yeni dönem AKP adayı Cevat Keser, AKP Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik ve meclis üyeleriyle birlikte Pamukova'nın dış mahallelerini ziyaret etmeye ve vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Keser, ziyaretler kapsamında son olarak Mekece, Şeyhvarmaz ve Eğriçay mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek öneri ve talepleri yerinde dinledi.

YENİ DÖNEM PROJELERİ

Her gittiği mahallede vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Keser, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Şu ana kadar Keser döneminde gerçekleşen hizmetlerden memnuniyet duyduğunu ifade eden mahalle sakinleri Keser’e teşekkürlerini ileterek 31 Mart seçimleri için de destek mesajları verdi. Ziyaretler esnasında yüzlerce vatandaşla bir araya gelen Keser, yeni dönem için projelerinden bahsederek ziyaretlere devam edeceğini kaydetti.

SİZİN GİBİ OLAN BİRİNİ SEÇTİNİZ

Keser, “Bu bir nezaket ziyareti. Biz zaten 5 yıldır bu bölgelere rutin ziyaretlerimizi sürdürüyorduk. Bu seçim vesilesiyle de Pamukovamızın her tarafını bir kez daha dolaşmaya, her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. Sizlerle de defalarca bir araya geldik. Sizler ta 1994 yılında bir ilki başardınız. Sizin aranızdan çıkmış, sizin gibi düşünen, sizin gibi konuşan, sizin gibi yaşayan, sizlerle ağlayıp sizlerle gülen bir kardeşinizi Belediye Başkanı yaptınız. Ve şükürler olsun 94'te verdiğiniz emanete asla hıyanetlik etmeden ilçemizi modern ve çağdaş bir ilçe konumuna getirdik” diye vatandaşa seslendi.

MAHALLELERE VERİLEN DESTEK

2014 yılından itibaren köylerin mahalle statüsü aldığını ve belediyenin sorumluluk alanına dâhil olduğunu hatırlatan Keser, “Biz Büyükşehir yasasına en hazırlıklı ilçe olarak teknik ekibinden, iş araç ve gereçlerine varana kadar her alanda ve her konuda köylerime seferber olduk. Camilerimizin temizlik ve tadilatından, okullarımızın bakım onarımına, yollarımızın sıcak asfalt ve kilitli parke döşemesinden, köy konağı, park bahçe yapımına, spora ve sporcuya destekten, sebze meyve depolama alanlarına, tarla yolu açma çalışmalarından, sosyal yardımlara ve daha saymadığım birçok konuda mahallelerimize hizmet sunduk” dedi.

HERKESE EŞİT VE ADİL HİZMET

Keser, yönetimi boyunca herkese eşit mesafede durduğunu ve hiçbir konuda kimseye ayrımcılık yapmadığını ifade ederek, “Herkese eşit ve adil bir hizmet anlayışı güttük. PKK ve FETÖ harici unsular dışında, herkese yasalar ve kanunlar çerçevesinde gerekli hizmeti sunmaya çalıştık ve aynı inanç ve aynı heyecanla hizmet sunmaya devam edeceğiz. Gelecek 5 yıl için şehrinizi ve dahası geleceğiniz emanet edecek bir başkan seçeceksiniz. İnanıyorum ki yine aklıselim galip gelecek ve siz değerleri hemşerilerim ‘hizmet belediyeciliğine, gönül belediyeciliğine devam’ diyeceksiniz” diye konuştu. Keser, sözlerini şöyle tamamladı:

ŞEHİTLERİN KEMİKLERİNİ SIZLATIR

“Bir oyun dahi çok büyük bir önem arz ettiği bu dönemde, sizleri seçimden seçime tanıyan, mezarlıklarda kürek atma kuyruğuna girenlere, takım elbise kravat arasına sıkışmış melek yüzlü siyaset bezirgânlarına asla prim vermeyeceğinizi düşünüyorum. Başka partinin gömleğini giyip, seçim çalışmalarında, ‘Gerçek AK Partili biziz, seçilirsek AK Parti'ye geçeceğiz’ yalanlarıyla halkımızın temiz duygularını istismar eden, malum bağlantıları sebebiyle trenden atılan bu şahsa vereceğiniz her oy, başta 15 Temmuz şehitlerinin kemiklerini sızlatacaktır. Ben, sizlerin siyasi görüşüne saygı duymakla birlikte bu seçimin apayrı bir atmosferde gerçekleştiğinin altını çizerek, Devlet ve millet bekası için hem şahsıma hem de Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem Yüce Bey’e sizlerden güçlü bir destek istiyorum. Destek sizden, gayret bizden, yardım ve inayet yüce Allah’tandır.” MEDYA SERVİSİ

Editör: TE Bilişim