SEVİLEN BİR İSİM

Saadet Partisi’nde (SP) adaylar çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürürken, Kaynarca’dan ise sürpriz bir isim aday oldu. Kaynarca Ziraat Odası Başkanlığından istifa eden İbrahim Çakar Saadet Partisi Kaynarca Belediyesi Başkan Adayı oldu. Çakar’ın rozetini ise Fahrettin Bay taktı.

BİR ARAYA GELİYORUZ

Kaynarca’nın sorunlarını çok iyi bilen bir isim olan İbrahim Çakar’ın adaylığı, ilçede büyük sevinçle karşılandı. İlçede tüm kesimlerle sürekli bir araya geldiklerini söyleyen Çakar, “Adaylığım partime ve Kaynarcamıza hayırlı olsun. İlçemiz son 10 yılda hiçbir gelişme ve ilerleme kaydetmedi. Diğer ilçelerden çok geride kaldık. Tüm vatandaşların ortak görüşü bu şekilde” dedi.

ÇOK GERİ KALDI

Kaynarca’yı yeniden ayağa kaldırmak için yola koyulduklarını belirten Çakar, “Ne sanayide ilerleyebildik ne de sosyal yaşamda. İlçemizin hak ettiği yere gelebilmesi için yapacaklarımız planlar hazır. Biz de hazırız. Kaynarca vatandaşlarımız bizlere teveccüh gösterdiklerinde ilçemizin kalkınması için derhal çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

SAADET ELİ DEĞMELİ

Başkan Adayı Çakar şöyle konuştu: Kaynarcalı vatandaşlarımız ve ilçedeki STK’larla sık sık bir araya gelip sorunları ve bunun karşısında çözüm önerileri sunuyoruz. Sadece seçim zamanı değil, göreve geldiğimizde de bu kaynaşma ve ortak akıl çalışmalarımız devam edecek. Kaynarca ilçemize artık Saadet elinin değme zamanı gelmiştir. Bu ilçeyi kalkındıracak reçete sadece bizde mevcut”

Editör: TE Bilişim