CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, şehirde yaşanan asayiş sorunlarına bir kez daha değinerek çarpıcı tespitlerde bulundu. Özkoç, ‘Sakaryalılar artık sokakta yürümekten korkar hale geldi. Endişe var. Düşünün biri çıkıyor elinde balyoz şehrin merkezinde Cumhuriyetimizin kurucu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeline saldırıyor. Balyozla yaptığı saldırıya vatandaş tepki gösteriyor ve önlüyor. Kendini canını tehlikeye atan vatandaşlarımız oldu. Peki polis nerede?’ dedi.

Emniyet görevlilerin daha duyarlı olması çağrısında bulunan Özkoç, ‘Sakarya yoksa daha büyük sıkıntılara gebe kalacak. Maalesef kentimiz artık huzur kenti olmanın dışına çıkarak kaygı kentine dönüştü’ ifadelerine yer verdi

STAT ARAZİSİ OTOPARK OLSUN

Özkoç 78 milyon satışa çıkarılan stat arazisini yine gündeme alarak, “ Şehirde 3 tane tarihi okulun yıkımı gündemde. Bu okulların bulunduğu arazilere otopark yapılacak. Buradan ifade ediyorum stat arazisinin altı otopark üstü yeşil alan olsun. Böylelikle hem trafik rahatlar hem de Sakaryalıların buluştuğu bir yeşil alan kazanır şehrimiz” dedi. Özkoç, otopark sorununa çözüm olarak stat arazisini gösterirken, ‘ Sağlıklı bir çözüm bulmamız gerekiyor. Gelecekte pişman olmayacak kararlar almamız memleketimizin faydasıdır. Önümüzde sağlıklı bir çözüm var. Gelin bu kararı alın” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim