Karasu’da çiftçiler ile bir araya gelen İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Çiftçilerimiz AK Parti iktidarında rahat bir nefes aldı. Üretime verdiğimiz önemden dolayı her zaman bizi desteklediler. Ülkemizin önemli bir dönüm noktasına gireceği referandum için desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, referandum çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karasu’da düzenlenen programlarda vatandaşlarla buluşan Başkan Kılıç’a AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve partililer eşlik etti.

Çiftçilerden Evet Kararı

İlçede yapılan seçim çalışmaları kapsamında Karasulu çiftçiler ve AK Partili yöneticiler bir araya geldi. Referandumda evet diyeceklerini ifade eden pankartları traktörlerine asan çiftçiler şehir merkezine konvoy ile geldi. Karasulu çiftçilere desteklerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Çiftçilerimiz AK Parti iktidarında rahat bir nefes aldı. Üretime verdiğimiz önemden dolayı her zaman bizi desteklediler. Ülkemizin önemli bir dönüm noktasına gireceği referandum için desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Birliğimizi Bozmaya Güçleri Yetmez”

Başkan Kılıç, konuşmasının devamında Avrupa’nın ülkemize karşı tutumuna karşı bir bütün olarak hareket edilmesi gerektiğine değinerek “AK Parti milletimizin gönlünde taht kurmuş birlik ve beraberlik hareketidir. Bu birlik ve beraberliği bozmaya kimsenin gücü yetmez. Referandumda vereceğiniz evet oyları Avrupa’ya karşı en net mesaj olacaktır. 16 Nisan’da desteklerinizle sandıktan evet çıktığında göreceksiniz; hayır için kampanya yürüten Avrupalı Devletler yaptıklarına pişman olacak.” dedi.

Editör: TE Bilişim