İspiroğlu; “Pazar günü sandıklara gidelim, hür ve bağımsız irademizle kullanacağımız oylar neticesinde ülkemize umut dolu bir gelecek kazandıralım” dedi.

16 Nisan halk oylamasına sayılı günler kala Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Atatürk Bulvarı esnafları, Akkum Mahallesi ve Karapınar Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı.

“Karasu Örnek Niteliktedir”

“Tarihi Karar Alacağımız Gündeyiz” diyen Başkan İspiroğlu, anayasa değişikliğine ilişkin referandum çalışmalarının İlçemiz Karasu’da karşılıklı hoşgörü çerçevesinde çok seviyeli bir şekilde yürütüldüğünü belitti. Karasu’da yürütülen propaganda çalışmalarının Türkiye’ye örnek nitelikte geçtiğini anlatan Başkan İspiroğlu; “Referandum çalışmaları açısından baktığımızda İlçemiz Karasu, demokrasiyi ne kadar benimsediğini, özümsediğini bir kez daha net bir şekilde ortaya koymuştur. İnşallah Pazar günü de seçimler aynı olgunlukla sonuçlanacaktır. Evet diyenler de bizim kardeşimiz hayır diyenlerde bizim kardeşimizdir. Bu olguyu düşünerek referandum çalışmalarımızı ilçemizin her noktasında sürdürdük. İnanıyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarında ifade ettiği gibi 16 Nisan’da çıkacak güçlü bir “EVET” dünyaya bir cevap olacak ve Türkiye’nin bileklerindeki prangalar koparıp atılacak” dedi.

“Türkiye Yepyeni Bir Kulvara Girecek”

17 Nisan sabahı tüm dünya Yeni Türkiye ile uyanacak diyen İspiroğlu, “Sandıklardan çıkan “EVET” oylarıyla Türkiye yepyeni bir kulvara girecek ve bu kulvar Türkiye’nin büyüdüğü, geliştiği, istikrarın arttığı, zenginleştiği bir kulvar olacak” dedi.

Güçlü bir Türkiye için 16 Nisan halk oylamasının çok önemli bir fırsat olduğunu Atatürk Bulvarı, Akkum Mahallesi ve Karapınar Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlara anlatan Başkan İspiroğlu; “Pazar günü sadıklara giderek “EVET” oylarımızı kullanmalıyız. Göreceğiz ki kullandığımız “EVET” oyları ile Türkiye yeni bir döneme girmiş olacak. 17 Nisan sabahı Türkiye tüm dünyaya yeni yüzüyle uyanacak ve Allah’ın izniyle 17 Nisan Türkiye’nin büyüdüğü, geliştiği, zenginleştiği bir gün olacak”  dedi.

İspiroğlu; “Allah’ın izniyle Karasu, Sakarya ve tüm Türkiye olarak 16 Nisan günü sandıklardan yüksek oranda “EVET” oyları çıkartarak Ülkemizi mutlu, huzurlu ve güçlü yarınlara taşıyacağız. Karasu’yu ve diğer ilçelerimizi Sakarya’dan ayrı görmemiz mümkün değil. İlçelerimiz güçlü olursa Sakarya kazanır, Sakarya güçlü olursa bölgemiz ve ülkemiz kazanır. Bu açıdan gelin hep birlikte Karasu’yu 16 Nisan’da “EVET” oylarının rekor seviyede çıktığı İlçeler, Sakarya’mızı da rekor sayıda “EVET” oylarının çıktığı iller arasına taşıyalım ve ülke geleceğimize Karasu ve Sakarya’dan büyük bir destek sağlayalım”  dedi.

 

“Gücümüze Güç Katacak”

Ülke ekonomisi ve bağımsızlığı için vereceğimiz her bir “EVET” oyunun çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Mehmet İspiroğlu, milletimizin kritik bir süreçten geçtiğini ve pazar günü gerçekleşecek referandumda da bütün bir siyasi tarihimizi göz önünde bulundurarak oy kullanmamız gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim