Doğru Yol Partisi’nden İl Genel Meclisi üyeliği yapan Cavit Karslı, uzun bir süre ara verdiği siyasete Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında geri dönüyor. İl Genel Meclisi üyeliği döneminde ilçenin sorunlarına çözüm getirme noktasında önemli katkıları bulunan ve özellikle ilçe merkezi dışında da geniş kesim tarafından tanınan Cavit Karslı’nın Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulunduğu belirtildi.

HİZMETE DEVAM

Aday adaylığı gelişmesi üzerine telefonla ulaştığımız Cavit Karslı, ilçeye hizmet etmeye devam etmek istediğini ve bunu MHP çatısı altında gerçekleştireceğini söyledi.
Aday olması için halktan gelen bir istek olduğunu ve bunu geri çeviremediğini ifade eden Cavit Karslı, adının daha önce AKP le anılıyor olmasını ise “Evet görüşmelerimiz oldu, ancak ben tercihimi MHP’den yana kullandım. MHP yöneticileri ve tabanı da bana kucak açtı. Aday adaylığı başvurumu yaptım” diye konuştu.

Aday adaylığı başvurusunun ardından ilçede çalışmalara başladığını da ifade eden Cavit Karslı, ilçenin her köşesine ulaşıp, projelerini ve hedeflerini anlatacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim