İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, il yöneticileri Yüksel Esmeroğlu, Fatih Akgün, Serdip Dokumacı ve Selahattin Mehmet Mungan’ın yanısıra Adapazarı İlçe Başkanı Alper Alpay, Ferizli İlçe Başkanı Akın Özdemir, Karasu İlçe Başkanı Bahattin Topal, Arifiye İlçe Başkanı Özcan Turgut, Kocaali İlçe Başkanı Kemal Din, Kaynarca İlçe Başkanı Celal Sağır, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Uçak, Adapazarı ve Ferizli Belediye Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de programda hazır bulundular.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın Ankara’da karşıladığı yöneticiler, grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i dinledikten sonra, çeşitli temaslarda bulunmak üzere genel merkeze geçtiler. Genel merkez ziyareti sırasında Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ı ziyaret ettiler.

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili “Son derece samimi ve verimli geçen görüşmeler neticesinde teşkilatlarımızı önümüzdeki süreçte daha da güçlendirerek yoğun bir çalışma programı hazırlayacağız ve İYİ Parti’nin hem Sakarya’da hem de Türkiye’de merkez sağın tek alternatifi olduğunu milletimize anlatmaya devam edeceğiz” dedi.  

Editör: TE Bilişim