CHP Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent’inde bulunduğu ziyarette Sakarya da yapılacak CHP-İYİ Parti ittifakı konuşulurken, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan’ın, İYİ Parti-CHP ittifakında Sakarya da sorun yaşanmayacağı, iki Partinin de ittifakla ilgili olmazsa olmazları olmadığını vurguladığını ifade ettiği öğrenildi.

Sakarya İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır ise CHP’nin 24 Haziran seçimlerindeki duruşunun ve tavrının takdir edilecek bir tavır olduğunu ifade ederek, “ Sakarya da iki güzide partimizin yerel seçimlerde Büyükşehir de ittifakından olumlu sonuçlar çıkacak. CHP ile olan ittifakımızın şehrimize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum “ dediği öğrenildi.

CHP İl Başkanı Isır’ın ise İYİ Partinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdiği, 17 Aralık 2018 Pazartesi günü Sakarya İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan ile bir araya geleceklerini, yapılacak ittifak ile ilgili çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.

Ziyaret öncesi İlçe Başkanları ve partililer ile Sakarya da İYİ Parti ile yapılacak ittifakın konuşulduğu, İlçe Başkanlarının ve partililerin ittifakı olumlu karşıladıkları öğrenildi.

Editör: TE Bilişim