Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde “Evet” kampanyası için esnaftan destek istedi. Sürecin ülkemiz açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkanlar, bazı esnaftan gelen sorular üzerine sandıkta neden “Evet” oyu kullanılması ile ilgili bilgi verdi.
İSTİKRAR İÇİN
Dişli, “16 Nisan’da yapılacak referandumla ülkenin geleceğini oylayacağız. Evet oylarınızla Türkiye’nin istikrarına katkı sağlarsınız, Mevcut anayasa yönetim için oldukça kısa bir yönetim süresi öngörüyor. Seçimler 4 yılda bir yapılıyor bu süreçte icraat yapmak çok güçken, 4 yıl sonunda hükümetin değişme ihtimali de, istikrarı sekteye uğratabilir.”dedi.
ÖTV İNDİRİMİ
Evet oylarıyla ülkede ekonomik ve siyasi istikrarın devam edeceğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu  “Halk oylamasında Sakarya’dan çok güçlü bir destek vereceğiz.”dedi. Başkan Toçoğlu’nun, beyaz eşya satışı yapan işletme sahiplerine ‘ÖTV indiriminin satışları nasıl etkilediği’ sorusuna ise tüm işletme sahipleri, satışların arttığını ifade etti. Başkanlar yaptıkları esnaf ziyaretlerinde, esnafa işlerinin Hayırlı, oylarının Evetli olması dileğinde bulundu.

Editör: TE Bilişim