Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya tarafından karşılanan İsen ve Kılıç, Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç, Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ilçe teşkilat binasına gelerek partilerle sohbet etti.

EMRİNİZDEYİZ

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ikiliye çalışmalarla ilgili bilgi verdikten sonra söz alan İl Başkanı Kılıç, “Geyve Teşkilatımız, Sakarya’da ki teşkilatlar arasında örnek gösterilecek teşkilatlardan biri. Biz buraya geldiğimizde uyumu ve başarıyı görünce mutlu oluyoruz. Biz her zaman Geyve’nin emrindeyiz” dedi.

EKONOMİDE

Geyve’nin tarihine dikkat çekerek Osmanlının tohumlarının ekildiği, çekirdek kadrolarının yetiştiği bu toprakların ve Geyve’nin kendileri için çok büyük önem arz ettiğini ifade eden Milletvekili İsen ise şöyle konuştu, “Belediye başkanımızın ilçemizdeki başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum. Allah’ın izniyle Geyve hak ettiği yere geldi ve gelecektir” dedi. Başbakanın tarım ile alakalı teşvikleri ile esnafa kolaylık sağlayan yeni ekonomi paketi hakkında da partilileri bilgilendiren İsen, “Ekonomide sıçrama yaptığımız görülüyor” dedi.

DERT DİNLEDİ

Milletvekili İsen ile İl Başkanı Kılıç, toplantı sonrası beraberinde Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Ak Parti ilçe yöneticileriyle Bozören Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi.

TAM DESTEK

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Milletvekili İsen ve İl Başkanı Kılıç’a Bozören Mahallesi’ni baştan aşağı gezdirerek, Geyve’nin kültürünü de yansıtan tarihi camii ve konak projesinin restorasyonuyla alakalı bilgiler verdi. Milletvekili İsen, yakın zamanda restore edilip hizmete açılması planlanan Tarihi camii ve konak projesi için tam destek verdiğini ifade etti.

GENÇ ÇİFTÇİ

Konuk heyet daha sonra Ak Parti hükümetinin uyguladığı ‘Genç Çiftçiye Hibe Destek’ programından 30 bin lira hibe destek kazanan Bozörenli çiftçi Serkan Yıldız’ın serasını ziyaret etti. Daha sonra Milletvekili İsen, İl Başkanı Kılıç, Başkan Kaya ve İlçe yönetimi Geyve’nin meşhur ayvasını ve üzümünü dalından topladılar.

Editör: TE Bilişim