ADAY TANITIM TOPLANTISI

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adaylarını Ankara Spor Salonunda düzenlenen toplantı ile tanıttı. Aday Tanıtım Toplantısında katılan CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç’ta, diğer 8 ilçenin adayı ile birlikte katıldı. Toplantıda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP PM Üyesi Ayça Taşkent ve Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır ile birlikte temaslarda da bulunan Kılıç, İstanbul Büyükkşehir Belediye Adayı Ekrem İmamoğlu ile de görüştü. İmamoğlu, Sakarya’nın en büyük ilçesi Adapazarı’nın CHP için önemine dikkat çekerken, Kılıç’a destek sözü verdi.

ADAPAZARI’NI KADIKÖY YAPALIM

Kılıç ile görüşen İmamoğlu, “Adapazarı Belediye Başkan Adayımız İsmail Kılıç’ın maddi manevi arkasındayım. Adapazarı’na yıllardır sık sık geldim orada iyi dostlarım var. Adapazarı bölgenin en ciddi potansiyeli olan ilçesi. Adapazarı’nı kazanın orayı hep birlikte bir Kadıköy yapalım. Adapazarı’nda bunun olması için tüm potansiyeller var. Bu büyük değişimi yapabilecek kişi de vizyonu ile İsmail Kılıç kardeşimizdir” dedi.

SEÇİM BEYANNAMESİ

Toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da partisinin seçim beyannamesini şu maddelerle açıkladı:

1- Halka saygılı kentler. Herkese saygılı davranacağız. Belediye başkanlarımız toplumun bütün değerlerine saygılı olacaklar.

2- Hakça paylaşan kentler. Rant her kentte vardır. Rantı hakça bölüşüldüğünde sorun yoktur. Rantı yandaşa aktarırsanız orada sorun vardır.

3 - Hesap veren ve şeffaf yönetilen kentler. Harcadığımız her kuruşun hesabını belde halkına vermek bizim namus borcumuzdur.

4 - Yoksulluğu yenen kentler. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği kentler. 1 ocak 2019'dan itibaren CHP'li belediyelerde asgari ücret 2200 liradır.

5- Üreten ve istihdam yaratan kentler. Bir kent üretmeli her alanda üretmeli.

6- Yenilikçi ve akıllı kentler. Yani yaşanabilir kentler. Teknolojinin insana hizmet ettiği kentler. Bizim sözümüz söz bütün İstanbul'u yaşanabilir bir kent haline getireceğiz.

7 - Ulaşım ve altyapı sorunlarını çözeceğiz.

8 - Nefes alan kentler.

9 - Sosyal adaleti sağlayan kentler. Engelliler için yaşanabilir kentler.

10- Kültür ve sanatı geliştiren kentler.

11- Doğa dostu yeşil kentler.

12 - Son olarak, tüm yurttaşlarımız beraber bir kentte mutlu yaşamak istiyoruz. Biz size bu sözü veriyoruz.

Editör: TE Bilişim