İYİ Parti İl Başkanlığı'na atanan Hüsamettin Atasever, açıklamasında; 

"Değerli Sakarya’lılar 07.11.2017 tarihi itibari ile Türkiye’nin yeni umudu olan İYİ partinin Sakarya kurucu il başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.Vatana ve millete hizmet yolundaki bu kutsal görevi şahsıma layık gören Genel Başkanımız sayın Meral AKŞENER başta olmak üzere,Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımız sayın Koray AYDIN’a ve şahsımdan desteklerini esirmeyen tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Görev tevdiinden itibaren, arkadaşlarımız ile gece gündüz demeden çalışmalar yapmaya başladık.İl teşkilatımızı ve İlçe teşkilatlarımızın kurulması hususunda çalışmalarımıza hızla devam etmektedir.Partimizin il binası bulunmuş olup,en kısa sürede hizmete girecektir ve kamuoyuna açıklanacaktır.

İyi parti gönlü,yüreği,emeli ve düşünceleri iyi olan herkese kapılarını açmıştır.Öyle ki partimize gelen hiç kimseyi gömlek çıkarmaya zorlamayacağız gibi, gelenlerden tek isteğimiz üzerlerine VATANSEVER’lik ceketini giymeleri olacaktır.

Sorumluluğumuz çok büyük,ülkenin içersinde bulunduğu sosyal,ekonomik ve siyasi durum yeni bir ihtiyaç ortaya çıkarmıştır.Bu ihtiyaç çerçevesinde kurulan partimiz halkın şu andaki tek umududur.Biz de umut edilenlerin gerçekleşmesine yardımcı olmak için çok çalışacağız,kimsenin bundan şüphesi olmasın.Hedefimiz olan İYİ parti iktidarına ulaşmak için, İYİ muhalefet nasıl yapılır ,önce onu göstereceğiz.Asla ve asla yıkıcı olmayacağız ,yapıcı olacağız,doğruya doğru,yanlışa yanlış diyeceğiz.

Son olarak tüm Sakarya’lıları sevgi ve saygı ile selamlıyor, Allah şehrimize, ülkemize ve milletimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin"dedi.

Editör: TE Bilişim