Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belediye çalışanları ve ailelerine yönelik düzenlenen iftar programına katıldı. Reisoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri, Büyükşehir çalışanları ve aileleri yer aldı.

Çok ciddi işlere imza attık

İftardan önce selamlama konuşması yapan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 10 yıldır bu şehre birlikte hizmet sunuyoruz. Beraberce çok ciddi işlere imza attık. Şehrimiz bugün Türkiye’de adından sıkça söz ettiren bir konuma sizlerin gayretiyle geldi. Gerek altyapı hizmetleri gerek yatay mimarisiyle Türkiye’de fark edilebilir bir şehir olduk. İnşallah milletimiz ve şehrimiz için çok daha önemli ve güzel projeleri hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Allah hayırlı işlerimizde bizleri muvaffak etsin” dedi.

Bir bütün olduk

Toçoğlu, “Ülke olarak önemli bir sürecin içerisine giriyoruz. Belki geçmişte yaşananları çoğumuz unuttuk. Aylarca çalıştırdığı işçisine maaşını ödeyemeyen belediyelerden, bugün çalışanları ile bir bütün olmuş, beraberce hizmet eden belediyeler haline geldik. Bütün bunlar Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kurulan istikrarlı hükümetimiz sayesinde oldu. Ankara’da güçlü ve istikrarlı bir hükümet olmadığında yerel yönetimlerin çok fazla yapacağı bir şey olmayacağını geçmişten çıkardığımız tecrübelerle biliyoruz. Bu sebeple 24 Haziran seçimleri hepimiz için önemli bir süreç. İnşallah ülkemiz ve şehrimiz 24 Haziran sonrasında da istikrarlı yürüyüşüne devam edecek” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim