. Ecdada sahip çıkmak da budur. Milliyetçilikse böyledir. Nerde görülmüştür ki, 16 bayrakla karşılamak nerde görülmüştür ki askeri orada bulundurmak" diye konuştu.
Kaynarca İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’nde konuşan  İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “ Bu 4. Olağan Kongre inşallah Kaynarca'ya, Sakarya'ya, ülkemize, bütün dünyaya hayırlı uğurlu olur. Anlatırken işte dünyaya hayırlı olur diyoruz. Laf icabı mı diyoruz hayır laf icabı demiyoruz. Lafın gereği olarak düşünüyoruz. Sizin Kaynarca'da yaptığınız hareket, sizin insanlara tek tek anlatmanız. Filistin'deki, Suriye'deki, dünyadaki bütün mazlumlar için bir elinden tutuştur.Bu Güçlü bir Türkiye demek. Dünya mazlumlarına faydası olan demek. “
İLKLER AK PARTİYLE YAŞIYOR
Hatipoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığında Filistin liderini karşılarken merdivenlerde 16 askeri gördünüz mü arkadaşlar. Ecdada saygı budur. Ecdada sahip çıkmak da budur. Milliyetçilikse böyledir. Nerde görülmüştür ki, 16 bayrakla karşılamak nerde görülmüştür ki askeri orada bulundurmak. Türkiye ilkleri AK Partiyle yaşıyor. Ama nasıl Kaynarcalı kadınların gidip gidip kapıları çalmasıyla yaşayacak. Asla küçümsemeyin asla ben ne yapıyorumki demeyin. Biz kapı kapı dolacağız neler yapıldı bu ülkede analarımıza bacılarımıza anlatacağız."

Editör: TE Bilişim