Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, il yöneticileri, Geyve İlçe Başkanı Recep Güner ve ilçe yöneticileri, yerel yönetim değerlendirme toplantısı için Geyve’de buluştu. İlçe Başkanı Recep Güner, “Geyve’deki oy oranlarımızı üyelerimizle değerlendirdik, doğrularımızı ve yanlışlarımızı gördük. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ağırlık verdik. Üyelerimizin ve seçmenlerimizin istediği doğrultuda çalışmalara devam ediyoruz. Amacımız, yerel seçimlerde Geyve’de başarılı olmak. Geyve’nin sorunlarını en iyi şekilde biliyoruz amacımız çözüm üretmek, sorunları halkımızla beraber çözmek” dedi.

YAPICI OLDUKLARINI GÖSTERİR

Geyve örgütünün çalışmalarını takdirle karşıladıklarını kaydede CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, “Eğitimci bir İlçe Başkanımızın olması bizleri mutlu ediyor. Geyve örgütünün tek vücut olarak çalışmalarına devam etmesi, kendilerini yanlışları ve doğrularıyla sorgulamaları yapıcı olduklarını gösterir” diye konuştu.

GEYVE EN İYİ BİLENLERDEN

Geyve’nin Belediye Başkan aday adayının yakın zamanda açıklanacak olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Isır, “Çok hızlı bir şekilde alanda olmak, ilçemizin sorunlarının acil belirlenmesi ve çözüm yollarının yurttaşlarımıza anlatılması için zaman çok önemli. Geyve İlçemiz Cumhuriyet Halk Partisi Belediyecilik anlayışını bilen en iyi ilçelerimizdendir. Halkıyla bütünleşen yepyeni bir Geyve istiyoruz. Geyve Örgütünün başaracağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim