Kalabalık bir ortamda gerçekleşen kongrede coşku ve heyecan hat safhadaydı. Salonu hınca hınç dolduran partililer Ak Parti müzikleri eşliğinde hep birlikte Bayrak Salladı. 2019 seçimleri öncesi çok güçlü geliyoruz mesajı verdiler.

Karanfil Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Hatiboğlu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Dursun Ali Dal, Kadın Kolları Başkanı Hüsna Koç, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Bakırtaş ve mahalle muhtarları, Esnaf Odası Başkanı Bahattin Paşalı ile çok sayıda partililer katıldı. Ferizli’ye yakışır ve muhteşem bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada kadın kollarının parti içindeki faaliyetlerine ve önemine vurgu yapıldı.

Saygı duruşu İstiklal Marşı’nın ardından Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk konuşmasında şunları kaydetti; “Dünden bu güne her geçen gün güçlenerek ve büyüyerek istikrarlı bir şekilde yolunu kat eden Ak Parti’mizin bu başarısında hanım kardeşlerimizin yeri apayrıdır. Birlikte çok şeyler başardık. Bundan sonrada birlikte başarmaya devam edeceğiz. İşimiz hizmet, gücümüz milletimizdir. Bakın nereden nereye geldik. Tarım dedik sulama projesini hayata geçiriyoruz. Sanayi dedik; 1. OSB’mizi genişletiyoruz. Yetmedi dedik, Marmara’nın en büyük Otomotiv İhtisas Sanayi Bölgesini ilçemize kuruyoruz. İki sanayi bölgemizle toplamda 20-25 bin kişiye istihdam sağlanacak. İlaveten 1. OSB’miz içerisine donanımlı bir Meslek Lisesi ve Yüksek Okul kazandırıyoruz. Yetmedi Lojistik Fakültesi içinde temaslarımızı hızlandırdık. Milletvekillerimizle birlikte eğitimde çıtayı yükseltiyoruz. Söz verdiğimiz gibi tarımda, sanayide, turizmde ve eğitimde hızla gelişiyoruz. İş artık ayağımıza geliyor. Gurbette iş arama derdine son veriyoruz. İlçemizde devam eden 3-4 alt yapı çalışmasının ardından; 2018 asfaltlama yılı olacak. Asfalt çalışmalarımız süratle devam edecek. Doğal gazı tüm mahallelerimize ulaştırmak için çalışmalarız hızla sürüyor. İnşallah doğalgazın ulaşmadığı mahallemiz kalmayacak. Bunlar güçlü iktidarlar sayesinde oluyor. Başkanınız olarak her zaman emrinizdeyiz. İstekleriniz bizim için emirdir. Ak Parti mensupları olarak Reisimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dünya siyasetine damga vuruyoruz. İnşallah Hep birlikte gönül gönüle, el ele 2019 ve 2023’e emin adımlarla yürüyeceğiz. Hepinize saygılar sunarım. Yeni seçilecek ekibimize başarılar dilerim.’’ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Ali DAL ise konuşmasında; ”Böyle bir nezih ortamda gerçekleştireceğimiz 5. Olağan Kadın Kolları Kongremiz; ilçemize, milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olsun. Seçilecek hanım kardeşlerimize cani gönülden başarılar dilerim. Davetimize icabet edip bu salonu dolduran sizlere saygı ve hürmetlerimi sunarım. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin,“ ifadelerine yer verdi.

Ak parti Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Hatiboğlu konuşmasında; “Biz dünyaya meydan okuyoruz. Milletimizden aldığımız güçle haklı davamızda kimse önümüzde duramıyor. AK Parti iktidarı öncesi ülkemizin durumunu unutmadık. Eski günleri yaşamamak için yollardayız. O günleri asla unutmadık. Biz evimize sahip çıktığımız gibi vatanımıza da sahip çıkıyoruz. Biz milletimiz için, dünya mazlumları için siyaset yapıyoruz. Davalarına sahip çıkamayan ülkeler gözümüzün önünde yok edilmek isteniyor. Son 15 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hızla gelişen bir ülke durumuna geldik. İnşallah aynı hızla 2019 ve 2023 hedeflerine de hep birlikte yürüyeceğiz. Önceki yönetimlerde görev almış arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım. Yeni seçilecek yönetime başarılar dilerim.” Dedi.

Kadın Kolları Ferizli İlçe Başkanı Hüsna KOÇ ise konuşmasında; “Kadın kolları olarak bu güne kadar ekip ruhu içerisinde çalıştık. Aynı kararlılıkla bundan sonra da yeni ekibimizle birlikte bu misyonumuzu sürdüreceğiz. Hep birlikte el ele davamıza sahip çıkacağız. Böyle milli bir davaya, böyle eşsiz bir liderin önderliğinde ve sizler gibi seçkin ve yürekli gönüldaşlarla hizmet ettiğim için kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum. Biz beşikte sallarız, dünyayı da sallarız. Hepinize şükranlarımı sunarım,“ dedi

Coşkulu geçen Ak Parti Ferizli Kadın kolları kongresinin sonun da, salonu dolduran partililer bir müddet kendi aralarında sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.

Editör: TE Bilişim