Ferizli İlçesi Yönetim Kurulu Yönetim toplantısını katılan İl Başkanı Erdoğan Isır ve yöneticiler, yolumuza düne bakarak değil yarınları planlayarak geçiriyoruz sloganı ile bu yola çıktıklarını her yerde dile getiriyorlar.
Ferizli İlçe Başkanı Rüştü Yükseğin açılış konuşmasını yaptığı toplantıda İl Başkanımızı İlçemizde ağırlamaktan mutlu olduklarını ve yerel yönetimler de başarı istediklerini dile getirdi.
İl Başkanı Erdoğan ise, Ferizli’de tatsız olayların yaşandığını ve bu olayların hepsinden haberleri olduğu dile getirirken, Ferizli ilçemiz daha güzel sağlık ve temiz bir ilçe hak ediyor. Bunları hep beraber nasıl başaracağımızı vatandaşlarımıza tek tek anlatacağız dedi.
Toplantı sonrası Gölkent mahallesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi örgütü, burada gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ederek ve yurttaşların sıkıntılarını şikâyetlerini dinlediler.
Isır, Gölkent mahallesinin hak etmediği yerde olduğunu ve Büyükşehir yasası ile Belde belediye olmayı kaybetmesinin buradaki yurttaşlarımızı çok mağdur etmiştir.
Sakarya İlinin de Ferizli’nin de iyi yönetilmediğini ilk seçimde bunu değiştireceklerini Sakarya’nın hak ettiği hizmetleri alması için bugün nasıl 24 saat çalışıyorlarsa Belediyeleri aldıkların dada aynı mücadeleyi vereceklerini dile getirdi.
Bölgeden huzurlu ayrıldıklarını belirten yöneticiler yurttaşlarımızın ilgisinden ve samimiyetlerinden memnun olduklarını belirtiler.

Editör: TE Bilişim