Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kıratlı seçim çalışmaları kapsamında Erenler Ziraat Odasını ziyaret etti. Kıratlı beraberinde Erenler Belediye Meclis Üyesi Yakup Kara ile birlikte ziyaret ettiği ziraat odasında Oda Başkanı Fehmi Özipek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Katkılarından dolayı Kıratlıya teşekkür etti

Kıratlı’nın çiftçiye ve ziraat odasına yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Özüpek “ Erenler Başkan Aday Adayımız Muhammet Kıratlı sayesinde öncelikle ziraat odamızın kuruluşu ile ilgili ön ayak olarak Erenlerde Ziraat Odasının kurulmasında, büyük gayret ve emek sarf eden Kıratlıya teşekkür ederiz. Bizzat Kıratlı’nın girişimleri ile E5 karayolu karşısı Çaykışla, Şeyhköy, Hasanbey, Sarıcalar, Kamışlı, Horozlar, Epçeller ve Bekirpaşa bölgelerinde bulunan tarla arkları geçmişte yaşanan sel felaketlerini önlemek adına bakım ve temizlikleri yapılarak 10 bin dönüm tarım arazisinin sel felaketi ile karşı karşıya kalmaktan kurtarmıştır. Kendilerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor seçim sürecinde kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

“Projelerimize seçim sonrasını beklemeden start verdik”

Ziyarette çiftçiye Tarımda verimi arttıracak projelerin müjdesini veren Kıratlı “ İlçe halkımızın büyük çoğunluğu çiftçilik ile geçinmektedir. Yaptığımız görüşmeler ile ilçemize Ziraat Odası kurulmasını sağladık. Çiftçimizin yüzünü güldürecek çok sayıda projelerimizi hazırladık Projelerimiz ile Tarımsal kalkınmayı sağlayarak tarımın endüstriyelleşmesine yönelik atılan adımlar atacağız. Bu projelerimizden biri olan ark temizliği için seçim sonrası adaylığımızı beklemeden start verdik. Selden etkilenen 8 mahallemizi bu sıkıntılardan kurtarmak için arkların temizlenmesini sağladık” dedi.

“Projelerimiz ile tarımda verimi ve üretimi artıracağız”

Projenin tarımda verimin ve üretimin artırılmasına yönelik hazırlanan projelerin başında geldiğini belirten Kıratlı, “Bu proje ile ilgili çalışmalarımızı öne çektik. Hızlı bir şekilde yağmur yağışları başlamadan arkların temizlenmesi için gerekli çalışmaları başlattık. Allah’ın izniyle bunları hayata geçirerek ilçemizde çiftçimizin yüzünü güldürecek tarımda verimi ve üretimi artıracak çalışmaların altına imza atacağız” diyerek Fehmi Özüpek ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim