Erdoğan Isır yaptığı basın açıklmasında şu ifadeleri kullandı; 

"Karasu İlçesinde bunca olaylar meydana gelirken suspus olanlar bugün gündemi başarısızlıkları ortaya çıkmasın diye değiştirmekte ve beraber yapılanları birilerinin üzerine atma çabasındadırlar.

Karasu Belediyesi peşkeş çekilirken susanlar bu gün sorgulayıcı olmaya başlamışlar. Karasuda ihaleler yapılırken nerdeydiniz, şuan ki Belediye Başkanı kaç yıldır ilçe başkanlığı yapıyor. Eski Belediye Başkanı partinize geçerken ya da bir önceki dönem aday gösterilirken neredeydiniz. Sadece bir ihalede 20 milyon haksızlık iddia ediliyor. Konu olan ihale şişirme fiyatlar ve eksik yapıldığı iddia ediliyor.

Bu başlangıç ödenemeyen borçlar nedeniyle ve yaz bittiği için gelirler azalacak, belediye çıkmaza girdikçe eski defterler karıştırılacaktır.

Siyasetçiler değil, seçmen sormaya başladı biri çalarken siz görmekteydiniz neden bir şeyler yapmadınız?

O zaman ailevi konulardı peki şimdi ne değişti?

Ülke gündemine konu olan Belediyelerde hırsızlıklar ve israf olayları bizleri şaşırtmadı. Yıllardır Karasu İlçemizde olanları söylüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Karasu Örgütü her platformda Belediyede olan yanlışlıkları dile getirdi, bizler dile getirdik.

Bu günlerde yaşadıklarımız ise Tam bir siyasi hırsızlık ve kılıf ayarlama

Mahkemeye konu olan ihale komisyon başkanına da dava açılmaması ayrı bir iddiadır.

Eski AKP Belediye Başkanı mutlaka Başkanlık dönemi ile ilgili incelenmelidir, aynı zamanda İlçede o dönem görev yapan AKP İlçe Başkanı da incelenmelidir.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü olarak konunun takipçisi olacağız."

Editör: TE Bilişim