Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı için başvuru yapıp yapmayacağıyla ilgili konuya, “Başkanımız Zeki Toçoğlu adaysa bizim gündemimizde asla müracaat etmek söz konusu değildir. Bize destek olmak düşer” dedi.

Yerel seçim sürecinin başta Sakarya olmak üzere Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulunan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Bizim partimizin tüzük ve yönetmeliği gereği 3 dönem belediye başkanı olarak görev yapanlar tekrar aday olamıyor. Ancak istisnai durumlarda halkın desteği ve genel merkezin değerlendirmesi ile dördüncü dönem gündeme gelebiliyor, biz de bu kapsamın içindeyiz” diye konuştu.

VAR GÜCÜYLE HİZMET ÇABASI

3 dönemdir Adapazarı’na hizmet ettiklerini ve kendilerine verilen bu süreci samimi bir şekilde, var güçleriyle değerlendirmeye çalıştıklarını kaydeden Dişli, “Bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız, partim ve partimin her kademesinde görev alan tüm dava arkadaşlarım olmak üzere; verdikleri oylarla bize bu görevi layık gören vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TOÇOĞLU ADAYSA MÜRACAAT ETMEM

Dişli, son günlerde gündeme gelen ve kendisine de sık sık sorulan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığı için ise yaptığı açıklamada, “Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun ikinci dönemi bitiyor. Bir dönem daha hakkı var. Eğer Zeki Başkanımız adaysa bizim gündemimizde asla müracaat etmek söz konusu değildir. Bize destek olmak düşer. Genel Merkezimizin değerlendirmelerine göre bizim durumumuz şekillenir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim