KARASUNUN HİZMETKARIYIZ 

Cumhur İttifakı AK Parti Karasu Belediye Başkan adayı İshak Sarı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlarla buluşarak sorunları dinleyen, çözüm önerileri ve projelerini anlatan İshak Sarı, Cumhur İttifakının başarılı olması için gece gündüz çalıştıklarını anlattı. Karasu halkının Cumhur İttifakına tam destek verdiğini belirten Sarı, “Karasu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye güçlü bir destek verecektir. Karasu halkı devletinden ve milletinden yana olduğu gibi, amacı Karasu’ya hizmet etmek olan bu kadrolara sonuna kadar güveniyor. Biz Karasu için hizmetkar olmaya geliyoruz. Bu millet bunu görüyor” dedi.

KARASUNUN PLANI YOK 

Karasu’nun istikameti olmadığına dikkat çeken Sarı, “Acil bekleyen o kadar çok iş var ki; bahanelere sığınılarak yıllardır ihmal edilen temel sorunları çözeceğiz.Bunu yaparken batmış olan bir belediyeyi kurtarmamız gerekiyor. Bunu halledeceğiz. Sonra Karasu’nun bir vizyonu olacak.Hepsi bir plan dahilinde işleyecek. Vizyonumuzu ortaya koyup, bu şehrin istikametini belirleyeceğiz. AK Parti şehirciliğine uygun adımlar atarak Karasu’nun geleceğini adım adım planlayacağız. Plansız hiçbir iş yapmayacağız. Bu planları da kişiye göre değil Karasu’nun geleceğine uygun hazırlayacağız. Tarımı, sanayiyi, turizmi adım adım planlayacağız. Belediyecilik nasıl oluyormuş bazılarına hizmetlerimizle ders vereceğiz” dedi. 

NE SÖYLEDİĞİNİZ BELLİ DEĞİL!

46 milyon liralık borcu anlatarak, mevcut belediye başkanı Mehmet İspiroğlu’nu hedef alan Sarı, “ 46 milyon liranın tek bir kuruşu dahi Karasu’ya gelmedi diyor. Gelmeyen bir parayı Karasu niye ödüyor o zaman? Evraklar ve rakamlar başka söylüyor.İspiroğlu lafı döndürüyor. 

Bizde diyoruz ki işte bu farklı söylemlere yol açmamak için ve kendimizle çelişmemek için şeffaf belediyecilik vaat ediyoruz. Şeffaflıktan zerre taviz vermeden halka hesap vererek, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağız. Asla ve asla kafa bulandıran hiçbir işinde içinde olmayacağız” diye konuştu.

BU BORÇLA NE YAPTIN?

Sarı, “Belediyeye oluk oluk para akarken ne proje yaptın da bu borç batağında vaatler veriyorsun. Önce işçilerin maaşını ver, belediyeyi hacizden kurtar ondan sonra proje vaadi ver. 10 yıl belediye başkanlığı yaptın.Ne balıkçının bir barınağı var, ne gençlerin bir sosyal ve kültürel tesisi var ne de çiftçiler için yaptığın bir projen var. Yahu bunları geçtim belediye imkânları ile attığın bir kilometrelik sıralı asfaltın bile yok. Büyükşehirin yaptığı proje ve icraatlarına üstüne yatmaktan, kendin yapmış gibi göstermekten başka yaptığın bir şey yok” diye konuştu. 

HİZMET YAĞMURU BAŞLAYACAK 

Cumhur İttifakının Karasu’da projelerle konuştuğunu anlatan Sarı, “Bize laf yarıştırma peşinde olanlar önce bu millete ne yaptığını ve ne yapacağını anlatacak. 31 Marttan sonra bu millete ne anlatacaksınız. Karasu zaman kaybetti, Karasu’nun daha çok yol alması gerekiyor.Biz şimdiden çalışmalara başladık. Millet yetkiyi verdiğinde derhal hizmet yağmuru başlayacak” dedi.

Editör: TE Bilişim